Shegy Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Siemka, robie stronke dla pewnego DJ-a, oto intro co o tym sądzicie, narazie bez zadnej kompresji trroche zajmuje wiec cierpliwośc sie przyda. http://www.freewebs.com/shegy/dj/movie2.html C&C mile widziane Pozdrawiam Shegy
Polik Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Mnie sie intro podoba. Czcionka "wybierz jezyk" jest troche nieczytelna. Tyle ci moge powiedziec :)
Knysha Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Preloader zlicza Ci od ca. 90% dopiero. Jak dla mnie troche nudne, oczekiwalem czegos wiecej, niz tylko krecacej sie tarczy.
Gość User190 Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Old schoool baby ;) Przydałoby się jakieś podkolorowanie.. albo lepsze oświetlenie tych literek.. wyglądają za bardzo old schoolowo :)
FlooX Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 mnie to przypomina klocki Lego (czcionka, kolory) a te logo to a'la freedom force :D jak na tyle czekania to nie warto :D jakies efekty, podkolorowanie, smugi czy cos by sie przydaly :D jak zasugerowal M@Ti a i preloader mi sie w ogole nie pokazał dopiero gdy drugi raz chcialem zobaczyc i odswiezylem strone to ujzalem postep ladowania
sand Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 zdecydowanie za dlugo sie wczytuje. Ale bardzo ladnie wyglada :)
Gość laczek1990 Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Jak dla mnie bomba. W czym to jest zrobione ?
avant.garde Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Hmmm, nie wiem. Logo w postaci '3D' (nie-oldschoolowe) daje wrażenie, że raczej chodzi o firmę ochroniarską:P
hax0r Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 - animacja poprawna - efekt ciekawy ale podpisuje się pod uwagą Knysha krótkie i nudne .. ;)
Rekomendowane odpowiedzi