Posted November 25, 200717 yr Siemka, robie stronke dla pewnego DJ-a, oto intro co o tym sądzicie, narazie bez zadnej kompresji trroche zajmuje wiec cierpliwośc sie przyda. http://www.freewebs.com/shegy/dj/movie2.html C&C mile widziane Pozdrawiam Shegy
November 25, 200717 yr Mnie sie intro podoba. Czcionka "wybierz jezyk" jest troche nieczytelna. Tyle ci moge powiedziec :)
November 25, 200717 yr Preloader zlicza Ci od ca. 90% dopiero. Jak dla mnie troche nudne, oczekiwalem czegos wiecej, niz tylko krecacej sie tarczy.
November 25, 200717 yr Old schoool baby ;) Przydałoby się jakieś podkolorowanie.. albo lepsze oświetlenie tych literek.. wyglądają za bardzo old schoolowo :)
November 27, 200717 yr mnie to przypomina klocki Lego (czcionka, kolory) a te logo to a'la freedom force :D jak na tyle czekania to nie warto :D jakies efekty, podkolorowanie, smugi czy cos by sie przydaly :D jak zasugerowal M@Ti a i preloader mi sie w ogole nie pokazał dopiero gdy drugi raz chcialem zobaczyc i odswiezylem strone to ujzalem postep ladowania
December 9, 200717 yr Hmmm, nie wiem. Logo w postaci '3D' (nie-oldschoolowe) daje wrażenie, że raczej chodzi o firmę ochroniarską:P
December 9, 200717 yr - animacja poprawna - efekt ciekawy ale podpisuje się pod uwagą Knysha krótkie i nudne .. ;)