hawrok Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Witam, Od dłuższego czasu modelowałem sobie to autko i przyszedł w końcu czas by wyrenderować :) 3ds max, vray, photoshop Pozdrawiam
patry Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Elo! :) Więc tak, model chyba git (nie chce mi się z refkami porównywać :)), lakier, materiał foteli i studio mi się nie podobają :/ AA mogłeś podkręcić :) ***
pecet Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 pierwszy render byłby nawet ładny gdyby nie to brzydkie odbiciem nad tylnum nadkolem, do reszty chyba nie chcialo Ci się ustawiać studia zwłaszcza w ostatnim są paskudne odbicia, model wygląda ok
Orangegraphics Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 no to polecamy prace nad studiem aby móc się pokazac z najlepszymi.
kamil.ochel Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 1 render najładniejszy dokładnie ładne felgi :D
hawrok Napisano 26 Listopad 2007 Autor Napisano 26 Listopad 2007 Dzieki za komenty :) Faktycznie nie przyłożyłem sie za bardzo do studia, docelowo miała być scenka ale czasu nie wystarczyło (może jeszcze kiedyś powstanie...)
trosiek Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 mi się bardzo podoba :D ale wzór bieżnika mi zupełnie nie podchodzi, światła tylne powinny dostać więcej czerwieni, poza tym super felgi, ten samochód fajnie by wyglądał w ujęciu takim bliższym przekrzywionym z przodu ;)
Lis Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Modelowi duzo prakuje do perfekcji. Pownie widzisz jak powuwdnujesz z oryginałem tak więc nie ma sensu żebym wymieniał. To jeśli chodzi o zgodność z oryginałem. Dalej sprawa łączenia blach. Masz zbyt plastelinowe rowki. i co przedewszystkim nie są zbyt równe.
artur728 Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Pierwszy render bardzo ładny. Jak dla mnie to studio dobre bo przecież właśnie taki efekt chciałeś uzyskać.
Rekomendowane odpowiedzi