Napisano 26 Listopad 200717 l Witam, Od dłuższego czasu modelowałem sobie to autko i przyszedł w końcu czas by wyrenderować :) 3ds max, vray, photoshop Pozdrawiam
Napisano 26 Listopad 200717 l Elo! :) Więc tak, model chyba git (nie chce mi się z refkami porównywać :)), lakier, materiał foteli i studio mi się nie podobają :/ AA mogłeś podkręcić :) ***
Napisano 26 Listopad 200717 l pierwszy render byłby nawet ładny gdyby nie to brzydkie odbiciem nad tylnum nadkolem, do reszty chyba nie chcialo Ci się ustawiać studia zwłaszcza w ostatnim są paskudne odbicia, model wygląda ok
Napisano 26 Listopad 200717 l Autor Dzieki za komenty :) Faktycznie nie przyłożyłem sie za bardzo do studia, docelowo miała być scenka ale czasu nie wystarczyło (może jeszcze kiedyś powstanie...)
Napisano 27 Listopad 200717 l mi się bardzo podoba :D ale wzór bieżnika mi zupełnie nie podchodzi, światła tylne powinny dostać więcej czerwieni, poza tym super felgi, ten samochód fajnie by wyglądał w ujęciu takim bliższym przekrzywionym z przodu ;)
Napisano 27 Listopad 200717 l Modelowi duzo prakuje do perfekcji. Pownie widzisz jak powuwdnujesz z oryginałem tak więc nie ma sensu żebym wymieniał. To jeśli chodzi o zgodność z oryginałem. Dalej sprawa łączenia blach. Masz zbyt plastelinowe rowki. i co przedewszystkim nie są zbyt równe.
Napisano 27 Listopad 200717 l Pierwszy render bardzo ładny. Jak dla mnie to studio dobre bo przecież właśnie taki efekt chciałeś uzyskać.