Napisano 27 Listopad 200717 l Hej Prosty pokoik. Projekt (4 sciany, dwie sofy i stolik:)) moj. Komentarze i krytyka jak zawsze mile widziane. Pozdrawiam, Paweł
Napisano 27 Listopad 200717 l Pięknie się półka prezentuje - szczególnie w ujęciu z góry. Jedyne co leży to widoczek za oknem!
Napisano 27 Listopad 200717 l Dla mnie bomba! Super render. Co do szczegółów to jakos dziwnie GI za zaslona daje na sciane - wyglada jakby samo bylo zrodlem swiatla. Pozdrawiam!
Napisano 27 Listopad 200717 l Na 1 strzał dobrze..ale...materiał parkietu wyglada jak kafelki ceramiczne, aa czasami leci na twarz i moim zdaniem deko przepalone tło;) A tak to spoko, choc ciut pustawo;)
Napisano 27 Listopad 200717 l roślina przeprowadza intensywną fotosyntezę i nawet się świeci :P a poza tym fajnie
Napisano 27 Listopad 200717 l ogólnie ładnie....GI Ci siadło przy lampach,brak smootha na lampach tych przy ścianie [może celowo..]. troche AA Ci siadło na stoliku[ 1 obr.] ładny mat. poduszek :) jak wspomniał Carloss roślinka emituje światło tak że widać je na ścianie ;) pozdro
Napisano 27 Listopad 200717 l kiepska podłoga, to coś (pufa?) ma jakąś taką czarną ramkę u góry, nie wiem co to, kiepsko te firanki u góry wyglądają, jakby ważyły po kilka kilo
Napisano 28 Listopad 200717 l Autor Kurde podloga mi sie wlasnie bardzo podoba. Sofy nie moje:( To cos to pufa, mi sie podoba, taka surrealistyczna lekko. Tez jest nie moja:) Dziekuje za uwagi
Napisano 28 Listopad 200717 l Bardzo fajne, ciepłe oświetlenie. Moze troszke pustawo i aa troche padlo ale oglnie bardzo ladnie. Moglbys cos napisac na temat swiatelek i ustawien?
Napisano 28 Listopad 200717 l Ładnie, ale minus za podłogę i sofę, której ostatnio wszędzie pełno. Pozdr Edit: aa troche padlo To raczej efekt po użyciu sharpen'a w PS
Napisano 29 Listopad 200717 l Autor tej sofy pelno? mozliwe, jakos tak z forum everow mi sie kojarzyla co do tej krawedzi stolika to racja touch, to w PS sie przypetalo, nie zauwazylem nawet swiatlo standardowe - vray sun&sky i vreje w oknach irr+lc, bez zadnych wydziwian, irr chyba nawet preset gotowy na medium, color mapping reinhard 0,5 i sporo PS
Napisano 29 Listopad 200717 l Ladnie.fajna podloga ciekawe materialy ogolnie to 5, ale jest cos dziwnego za tym oknem co odrazu przyciaga uwage :PP.Yo