Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Tak sobie myÂla│em i wymyÂli│em. Mianowicie mam zamiar zrobiŠ takiego fajnego indianina (z charakterystyczn▒ twarz▒ i dlugimi wlosami) :D, niewiem tylko czy musi on posiadaŠ jaki super-plazmowo-atomow▒ bro˝, czy mo┐e zwyk│▒ india˝sk▒ dzidŕ ?

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wystarczy jak bŕdzie pali│ faje pokoju tzrymaj▒c skalp ufoluda. Pokarz te┐ samo zdjŕcie, g│owa mo┐e byŠ bardzo interesuj▒ca po oteksturowaniu

Napisano
  • Autor

/// masz niez│y pomys│ z tym skalpem ///. Przed chwil▒ siŕ bardzo zdenerwowa│em bo zamykaj▒c maxa powiesi│ siŕ przy zapisywaniu i prawie sko˝czon▒ g│owe indianina szlag(szlak { :cool: } ) trafi│, i przepad│o 1,5 h mojego cennego czasu , jutro mam sprawdzian z historii :mad:

Napisano
  • Autor

uch... glowa jest juz prawie gotowa :D. Dajcie jakie pomys│y na poprawki.

Napisano

Dziwnie to wygl▒da. Trochŕ przesadzi│e ze zmarszczkami. No i uszy. Uszy s▒ za chude, za to czaszka jest w tym miejscu za szeroka. Trochŕ przesadzi│e te┐ z policzkami. Te fa│dki tak jako nie bardzo. Mo┐e podeÂlesz troche widokˇw front i left. Wtedy bŕdzie mo┐na to lepiej oceniŠ. Wiem, ┐e to nie jest ┐adna konstruktywna pomoc. Ciŕ┐ko to opisaŠ:)

Napisano

jak na indianina to ma za duzy nos u do│u i wyglada bardziej jak murzyn niz jak indian

Napisano
  • Autor

troche go poprawi│em ale nie uwa┐am ┐eby nos by│ za du┐y

Napisano

heja.podobaja mi sie zmarszczki na hmmm koncach oczu..tych blizej uszu :D

pare rad:

-oczy do tylu

-usta go goory

-kaciki ust do dolu ;] taka smetna , powazna mina ;P

ps. moze jak oczy beda troche bardziej skosne/cienkie bedzie to mocniej indianskie ;P

powodzenia!

Napisano

Brodŕ musisz obni┐yc, a fa│dy na policzkach obni┐yc. To maj▒ byŠ zmarszczki, a zmarszki s▒ spowodowane grawiatacj▒. A teraz wygl▒da jakby mu je kto podtrzymywa│. I jeszcze czo│o. Wygl▒da jakby jakiego garba tam mia│. Pracuj tak dalej. G│owa jeszcze nie jest sko˝czona:)

P.S. Nos jest OK

Napisano

Wyg│ad╝ jednak te policzki. Chodzi mi o t▒ gˇrn▒ zmarszczkŕ, albo we╝ j▒ jeszcze odni┐. A w Shag hair zwiŕksz gŕstoŠ w│osˇw. Bŕdzie dobrze.

Napisano
  • Autor

zastanawiam sie jaki dodac temu element by calosc pasowala do tematu, macie jakies pomysly?

Napisano

No i policzki s▒ lepsze. Bezapelacyjnie:) (┐e AndrzejaL zacytujŕ) A co do otocznia to ja bym widzia│ tego indianina na jakim lataj▒cym skuterze oczywiÂcie w barwach mustanga (konia). Do│o┐y│ bym mu d│ug▒ spluwŕ laserow▒. Wszystko w stylu z│ego indianina na dzikim zachodzie:)

Napisano

twarz niezla ale co do reszty to odniosle wrazenie lekkiej kobiecosci w tej postaci szczegolnie dlonie i biodra

Napisano

Mam inny pomys│ na tego indianina. Siedzi po turecku (czy indianie siedz▒ po turecku;)) na kolanach trzyma laptopa. Za plecami tipi (taki namiotek). Obok namiotu u┐▒dzenie zasilaj▒ce do laptopa. A w tle ogˇlnym zniszczone miasto (jeszcze palace i wal▒ce siŕ). Upiorne Âwiat│o z laptopa oÂwietlaj▒ce chytr▒ minŕ indianian:) Tytu│ \"Za LitleBigHorne\"

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.