Skateforlife Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 Witam.Z uwagi ,ze jest to moja pierwsza praca ujawniana na forum prosze o wyrozumiale slowa krytyki.Daje prace do wipa bo z czasem bede ja poprawial wrzucam kilka testow: A tutaj wersja z przykladowym lakierem:
Kr3tz Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 trudno cos powiedziec. na razie prosto. jakis rysunek, koncept, cos? jak ma wygladac przod, gdzie beda swiatla, zderzak?
zgred Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 wyglada jak batmobil (samochod batmana jakby ktos nie skojarzyl :P).
Skateforlife Napisano 30 Listopad 2007 Autor Napisano 30 Listopad 2007 Wszystko bedzie w swoim czasie i na swoim miejscu nie zbyt widoczne,ale ogolnie concept ma polagac na tym zeby wszystko wygladalo jak z jednej bryly ma byc oplywowy i jednoczesnie ostry :P.Wszytko sie zmieni na razie malo jest thx za komenty.
D4D4L Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 wygląda fajnieee... troszkę krzywo przy drzwiach ale to sie wytnie... i ee noo z tego co widzę to wygląda to tak jak Batmano-mobil :D
Poke Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 No siema narazie choć malo jest samochód wyglada fajnie ;] ... dawaj upy to cos wiecej powiem :D
Skateforlife Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 Yo.Maly bonus ,zmienilem lekko blotniki.Dodalem przedni,i nie jestem pewiem czy pasuje ten ksztalt , opiszcie czy dobrze a jak nie to piszcie jak to ma wygladac :PP.Yo
Skateforlife Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 Witam.Postanowilem wrzucic siatke,mysle ze nie jest ,az tak zla.Ok ocencie.Yo.Ale sie nie smiac.
AGmakonts Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 ładnie choć ja bym tą niby ostrą końcówke przedniego błotnika lekko zaostrzył
Skateforlife Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 Kolejny Up.tym razem blotnik poprawiony Dla AGmakonts'a.Skusil mnie ten lakierek dlatego go dalem :D.Yo
artur728 Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 Ładnie to wygląda tylko moim zdaniem szczeliny pomiędzy poszczególnymi elementami są za duże. Pracuj dalej. pozdro
Skateforlife Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 Lekki Up.Tym razem swiatla.Mialem ostatnio malo czasu co widac po ilosci dodanych czesci. daje dwa rendery zebyscie ocenili ktore lepsze yo. Ok ocencie ktory lepszy .YO!!!
bartasm Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 wiec na modelowaniu sie nie znam, nie bede komentowac. ale jak dla mnie pomysł na samochód raczej słaby :) a co do świateł - dobra rada - pomyśl nad innymi. będe tu zaglądac, bo ciekawy jestem co z tego wyjdzie.
pecet Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 jakiś mało przemyślany ten concept, o ile w ogóle nie jest robiony "na pałe"
Skateforlife Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 Dzieki za szczera odpowiedz.otoz ten concept jest po to aby pocwiczyc modeling.Sam samochod mam w glowie i coraz to wymyslam inne pomysly na niego. Szczerze to jest robiony na pale ,,, co sie nasunie :D .Ale thx. Moze jakeis porady :D
deshu Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 tak, mam porade: olej lakierki, szkoda czasu! A skoro juz "lecisz na pale" to wzoruj sie na innych, podobnych samochodach.
Rekomendowane odpowiedzi