Napisano 30 Listopad 200717 l Witam.Z uwagi ,ze jest to moja pierwsza praca ujawniana na forum prosze o wyrozumiale slowa krytyki.Daje prace do wipa bo z czasem bede ja poprawial wrzucam kilka testow: A tutaj wersja z przykladowym lakierem:
Napisano 30 Listopad 200717 l trudno cos powiedziec. na razie prosto. jakis rysunek, koncept, cos? jak ma wygladac przod, gdzie beda swiatla, zderzak?
Napisano 30 Listopad 200717 l Autor Wszystko bedzie w swoim czasie i na swoim miejscu nie zbyt widoczne,ale ogolnie concept ma polagac na tym zeby wszystko wygladalo jak z jednej bryly ma byc oplywowy i jednoczesnie ostry :P.Wszytko sie zmieni na razie malo jest thx za komenty.
Napisano 30 Listopad 200717 l wygląda fajnieee... troszkę krzywo przy drzwiach ale to sie wytnie... i ee noo z tego co widzę to wygląda to tak jak Batmano-mobil :D
Napisano 1 Grudzień 200717 l No siema narazie choć malo jest samochód wyglada fajnie ;] ... dawaj upy to cos wiecej powiem :D
Napisano 1 Grudzień 200717 l Autor Yo.Maly bonus ,zmienilem lekko blotniki.Dodalem przedni,i nie jestem pewiem czy pasuje ten ksztalt , opiszcie czy dobrze a jak nie to piszcie jak to ma wygladac :PP.Yo
Napisano 1 Grudzień 200717 l Autor Witam.Postanowilem wrzucic siatke,mysle ze nie jest ,az tak zla.Ok ocencie.Yo.Ale sie nie smiac.
Napisano 1 Grudzień 200717 l ładnie choć ja bym tą niby ostrą końcówke przedniego błotnika lekko zaostrzył
Napisano 1 Grudzień 200717 l Autor Kolejny Up.tym razem blotnik poprawiony Dla AGmakonts'a.Skusil mnie ten lakierek dlatego go dalem :D.Yo
Napisano 1 Grudzień 200717 l Ładnie to wygląda tylko moim zdaniem szczeliny pomiędzy poszczególnymi elementami są za duże. Pracuj dalej. pozdro
Napisano 3 Grudzień 200717 l Autor Lekki Up.Tym razem swiatla.Mialem ostatnio malo czasu co widac po ilosci dodanych czesci. daje dwa rendery zebyscie ocenili ktore lepsze yo. Ok ocencie ktory lepszy .YO!!!
Napisano 3 Grudzień 200717 l wiec na modelowaniu sie nie znam, nie bede komentowac. ale jak dla mnie pomysł na samochód raczej słaby :) a co do świateł - dobra rada - pomyśl nad innymi. będe tu zaglądac, bo ciekawy jestem co z tego wyjdzie.
Napisano 3 Grudzień 200717 l jakiś mało przemyślany ten concept, o ile w ogóle nie jest robiony "na pałe"
Napisano 3 Grudzień 200717 l Autor Dzieki za szczera odpowiedz.otoz ten concept jest po to aby pocwiczyc modeling.Sam samochod mam w glowie i coraz to wymyslam inne pomysly na niego. Szczerze to jest robiony na pale ,,, co sie nasunie :D .Ale thx. Moze jakeis porady :D
Napisano 4 Grudzień 200717 l tak, mam porade: olej lakierki, szkoda czasu! A skoro juz "lecisz na pale" to wzoruj sie na innych, podobnych samochodach.