Tenir Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 Jest ukończony, to znaczy nic już w nim nie zmienię chociaż nie do końca wyszedł, ale nie zasługuje by dostać się do Galerii 3D więc daje go tutaj. Chę wiedzieć co robię źle. Jak powinienem modelować LEGO, żeby były bardziej realistyczne. Za wszystkie rady dziękuję.
Kr3tz Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 Rada numero uno- przenies watek do wipa 3D, bo jestesmy w Galerii/WiP 2D...
Tenir Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Napisano 1 Grudzień 2007 Ups. Obawiam się, że nie mogę go przenieść ale proszę o to któregoś z moderatorów/administratorów.
Sebastian Ozga Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 No to przerysuj w PS i nie trzeba będzie przenosić :)
Ania Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Modelik całkiem fajny. Radzę poczytać na temat renderowania, oświetlenia i materiałów. Teraz wygląda jak screen z viewportu. Postaw go na czymś (chociażby biała płaszczyzna) zamiast w powietrzu. Optymalna byłaby podłoga w pokoju dziecięcym, lub stół w tymże pokoju. W jakim programie go robiłeś?
Tenir Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 Zapomniałem dodać, że rozbiłem w Mayi. Jak mówiłem to był pierwszy model LEGO i był robiony wyłącznie na próbę dlatego render jest kiepski ;). Niedługo mam zamiar zabrac się za kolejny - wtedy będzie już lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi