Poke Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 (edytowane) Wziąłem się teraz za prace nad rozbudową bocznej wyrzutni rakiet na razie mam tyle . Komentarze mile widziane. ( to małe dziwadło lecące to taki zwiadowca dalekiego zasięgu ;]) EDIT: dodałem render całego mecha Edytowane 27 Grudzień 2008 przez Poke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 No ja Ci już na gg napisałem co myślę, brawo brawo. Dodaj tego screen'a z rakietnica na mechu no i jak wspomniałem proponuje odbiornik jakiś na głowie np. a po drugiej stronie już nie rakietnice tylko jaki laser czy cuś ;). Podnieś mu prawą nogę i wsadź po nią cadillac'a zgniecionego ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 No, tak jak mówiłem na ircu (na którego zapraszam wszystkich) z tymi wyrzutniami o wiele lepiej to wygląda. Palce u nóg do poprawy, znaczy przydałby się tam detal :) W końcowej scenie mam nadzieje, że oddasz jego wielkość :) Super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 No poke robi się masakra fajnie :] , nawet nie wiedziałem że ty jeszcze tego mecha ciągniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2008 (edytowane) Powoli ale do przodu ... dokończyłem wyrzutnie , i zrobiłem robota zwiadowczego - tym razem naziemnego , zmodyfikowałem trochę okolice miniguna i zacząłem robić "wyrzutnie" różnych robotów (na razie tylko zwiadowczego ) (4 render to złożony robot a obok "puszka w której się znajduje) edit : tutaj jeszcze taka zabawa z nudów :P Edytowane 2 Styczeń 2009 przez Poke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamal333 Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Bardzo fajny pomysł :D Nigdy bym na coś takiego nie wpadł. Fajnie by było gdyby ten twój zwiadowca miał coś do komunikacji z samcem alfa :P I fajnie by wyglądał z ogniwami słonecznymi.Ale dobra nie rozpisuje się żeby nie powstała zbieranina rad userów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skateforlife Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Dawno mnie tu nie bylo,ale skoro 'zanudzasz' na gadu mnie swymi pomyslami to moze czas je skomentowac,zadnych opowiadan dzis,ale stwierdze fakt,(jak inni pewnie),ze skonczysz to w okresie lat.Podoba mi sie to ze masz taka cholerna cierpliwosc ktorej wielu nie posiada ,kurde pozycz troche xD.Zanim cos palne to gratuluje ze to ciagniesz i tego ze to tak swietnie wyglada.Co do ziomka z szescioma nogami xD; widze ze 'moja podpowiedz' sie znalazla xD.Pozdro Poke i do zoba na sp. ^^ Ps.Calosc wyglada niesamowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 24 Luty 2009 Autor Share Napisano 24 Luty 2009 Po dłuższej przerwie znów coś tam wymodelowałem . Oceniajcie :P (do wyrzutni jeszcze coś pewnie dorobię tak samo jak zmienią mu się "paluszki") + całość w dość dużej rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Good Job , tex i scenka i rządzisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 Poke nie tnij się! Co masz jeszcze zamiar dorobić w modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 Świetny model. Podobają mi się te wszystkie niebieskie światełka, szczególnie naokoło obiektywów (?) Włącz je przed następnym renderem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 No brawo!!! :) naprawdę prezentuje się rewelacyjnie :) napisz ile masz już poly :) mój komp chyba by nawet nie uciągnął jednej nogi a co dopiero całość :) Trzeba chyba zainwestować w nowy sprzęt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 a ja czekam i czekam na te nowe stopy model super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 26 Luty 2009 Autor Share Napisano 26 Luty 2009 BizU - no jeszcze jakieś detale + zmiana paru rzeczy arev - dzięki , włączę :P skorpion85 - 1,4mln poly (ms'a żadnego nie ma) tob01 - zrobię , zrobię , nie bój się :P Dzięki wszystkim za komentarze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 1,4 mln poly!! no to wypas :) ja to musiał bym chyba z tydzień czekać żeby mi w ogóle model otwarło!! Muszę zainwestować w sprzęt!! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 27 Luty 2009 Autor Share Napisano 27 Luty 2009 No to znów trochę do przodu . Następny element ... generator osłony (wymodelowany już prawie cały) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 no nieźle nieźle :) trochę jest tych rureczek :) a masz wersje połączoną w całość?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Nu, zajec... Im dalej w las tym bardziej mi się podoba, chociaż szkoda z tej racji, że nie lubię mechów, bo mógłby być naprawdę wyk-sty czołg ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamal333 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Pierwszy render bardzo przypomina mi mojego mecha ;D Superancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 robi wrażenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 a pokażesz całość jaką teraz masz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 pokaż całość złożoną do kupy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamal333 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Takie rzeczy to na PM .Sorry za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 28 Luty 2009 Autor Share Napisano 28 Luty 2009 skorpion85 jak chcesz zobaczyć całego to wystarczy cofnąć się kilka stron wstecz ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Świetny detal. Widać sporo pracy w to wkładasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 Już bardzo niedługo koniec modelowania , zostało raptem parę rzeczy do zrobienia (zrobić od nowa palce , 1 urządzenie obok osłony i parę małych detali) Ostatnio jestem chory więc mało zrobiłem , dokończyłem tylko generator "tarczy" (czy jak to tam nazwać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 No super ten "Mech" wygląda!! A co chcesz zmienić w palcach?? P.S A tak z innej beczki: czy zastanawiałeś się jak nazwać swoje dzieło?? bo tak dokładnie dopracowany model powinien mieć jakąś nazwę (odjechaną :) ), ale to tylko moja sugestia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahi Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Naprawdę dobry model. Widać że dbasz o szczegóły. Wprawdzie jest może kilka rzeczy które można zrobić inaczej ale i tak model jest dobry. Może jeszcze jakaś dobra tekstura na całość doprawi nieco smaczku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jymal Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Nie było mnie dłuugo i widzę, że wiele się zmieniło prócz tego że wymiatasz :) Poke, stary, świetny detal,świetny model, wszystko tak jak trzeba ^^. Czekam na scenke :] A powiedz mi... Ty jak modelujesz to taka improwizka, wiesz w czasie pracy myślisz gdzie co zrobić, czy masz jakiś własny projekt na którym się opierasz?Skąd inspiracje czerpiesz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Nie wiem dlaczego wcześniej nie widziałem tego modelu:), kiedy textury będą jakieś?. Mozna z tego zrobić scenke konkretną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi