Napisano 19 Grudzień 200816 l Autor Wziąłem się teraz za prace nad rozbudową bocznej wyrzutni rakiet na razie mam tyle . Komentarze mile widziane. ( to małe dziwadło lecące to taki zwiadowca dalekiego zasięgu ;]) EDIT: dodałem render całego mecha Edytowane 27 Grudzień 200816 l przez Poke
Napisano 20 Grudzień 200816 l No ja Ci już na gg napisałem co myślę, brawo brawo. Dodaj tego screen'a z rakietnica na mechu no i jak wspomniałem proponuje odbiornik jakiś na głowie np. a po drugiej stronie już nie rakietnice tylko jaki laser czy cuś ;). Podnieś mu prawą nogę i wsadź po nią cadillac'a zgniecionego ;) Pozdrawiam
Napisano 20 Grudzień 200816 l No, tak jak mówiłem na ircu (na którego zapraszam wszystkich) z tymi wyrzutniami o wiele lepiej to wygląda. Palce u nóg do poprawy, znaczy przydałby się tam detal :) W końcowej scenie mam nadzieje, że oddasz jego wielkość :) Super pozdrawiam
Napisano 22 Grudzień 200816 l No poke robi się masakra fajnie :] , nawet nie wiedziałem że ty jeszcze tego mecha ciągniesz .
Napisano 22 Grudzień 200816 l Autor Powoli ale do przodu ... dokończyłem wyrzutnie , i zrobiłem robota zwiadowczego - tym razem naziemnego , zmodyfikowałem trochę okolice miniguna i zacząłem robić "wyrzutnie" różnych robotów (na razie tylko zwiadowczego ) (4 render to złożony robot a obok "puszka w której się znajduje) edit : tutaj jeszcze taka zabawa z nudów :P Edytowane 2 Styczeń 200916 l przez Poke
Napisano 22 Grudzień 200816 l Bardzo fajny pomysł :D Nigdy bym na coś takiego nie wpadł. Fajnie by było gdyby ten twój zwiadowca miał coś do komunikacji z samcem alfa :P I fajnie by wyglądał z ogniwami słonecznymi.Ale dobra nie rozpisuje się żeby nie powstała zbieranina rad userów ;)
Napisano 25 Grudzień 200816 l Dawno mnie tu nie bylo,ale skoro 'zanudzasz' na gadu mnie swymi pomyslami to moze czas je skomentowac,zadnych opowiadan dzis,ale stwierdze fakt,(jak inni pewnie),ze skonczysz to w okresie lat.Podoba mi sie to ze masz taka cholerna cierpliwosc ktorej wielu nie posiada ,kurde pozycz troche xD.Zanim cos palne to gratuluje ze to ciagniesz i tego ze to tak swietnie wyglada.Co do ziomka z szescioma nogami xD; widze ze 'moja podpowiedz' sie znalazla xD.Pozdro Poke i do zoba na sp. ^^ Ps.Calosc wyglada niesamowicie.
Napisano 24 Luty 200916 l Autor Po dłuższej przerwie znów coś tam wymodelowałem . Oceniajcie :P (do wyrzutni jeszcze coś pewnie dorobię tak samo jak zmienią mu się "paluszki") + całość w dość dużej rozdzielczości
Napisano 25 Luty 200916 l Świetny model. Podobają mi się te wszystkie niebieskie światełka, szczególnie naokoło obiektywów (?) Włącz je przed następnym renderem ;)
Napisano 26 Luty 200916 l No brawo!!! :) naprawdę prezentuje się rewelacyjnie :) napisz ile masz już poly :) mój komp chyba by nawet nie uciągnął jednej nogi a co dopiero całość :) Trzeba chyba zainwestować w nowy sprzęt :D
Napisano 26 Luty 200916 l Autor BizU - no jeszcze jakieś detale + zmiana paru rzeczy arev - dzięki , włączę :P skorpion85 - 1,4mln poly (ms'a żadnego nie ma) tob01 - zrobię , zrobię , nie bój się :P Dzięki wszystkim za komentarze .
Napisano 26 Luty 200916 l 1,4 mln poly!! no to wypas :) ja to musiał bym chyba z tydzień czekać żeby mi w ogóle model otwarło!! Muszę zainwestować w sprzęt!! :/
Napisano 27 Luty 200916 l Autor No to znów trochę do przodu . Następny element ... generator osłony (wymodelowany już prawie cały) :
Napisano 28 Luty 200916 l no nieźle nieźle :) trochę jest tych rureczek :) a masz wersje połączoną w całość??
Napisano 28 Luty 200916 l Nu, zajec... Im dalej w las tym bardziej mi się podoba, chociaż szkoda z tej racji, że nie lubię mechów, bo mógłby być naprawdę wyk-sty czołg ;D
Napisano 28 Luty 200916 l Autor skorpion85 jak chcesz zobaczyć całego to wystarczy cofnąć się kilka stron wstecz ...
Napisano 5 Marzec 200916 l Autor Już bardzo niedługo koniec modelowania , zostało raptem parę rzeczy do zrobienia (zrobić od nowa palce , 1 urządzenie obok osłony i parę małych detali) Ostatnio jestem chory więc mało zrobiłem , dokończyłem tylko generator "tarczy" (czy jak to tam nazwać)
Napisano 5 Marzec 200916 l No super ten "Mech" wygląda!! A co chcesz zmienić w palcach?? P.S A tak z innej beczki: czy zastanawiałeś się jak nazwać swoje dzieło?? bo tak dokładnie dopracowany model powinien mieć jakąś nazwę (odjechaną :) ), ale to tylko moja sugestia :)
Napisano 6 Marzec 200916 l Naprawdę dobry model. Widać że dbasz o szczegóły. Wprawdzie jest może kilka rzeczy które można zrobić inaczej ale i tak model jest dobry. Może jeszcze jakaś dobra tekstura na całość doprawi nieco smaczku?
Napisano 8 Marzec 200916 l Nie było mnie dłuugo i widzę, że wiele się zmieniło prócz tego że wymiatasz :) Poke, stary, świetny detal,świetny model, wszystko tak jak trzeba ^^. Czekam na scenke :] A powiedz mi... Ty jak modelujesz to taka improwizka, wiesz w czasie pracy myślisz gdzie co zrobić, czy masz jakiś własny projekt na którym się opierasz?Skąd inspiracje czerpiesz? :)
Napisano 22 Październik 200915 l Nie wiem dlaczego wcześniej nie widziałem tego modelu:), kiedy textury będą jakieś?. Mozna z tego zrobić scenke konkretną.