Mruk Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 ____________________________________________________________ Szkic na rozgrzewkę:
ortheza Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 wydaje mi sie ze za nisko sziedzi, jakby nie mial tylka :-D no i udo powinno byc ugiete do przodu raczej, pozatym bardzo fajne :) dawaj dalej
Mruk Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 Lacedemon: Dzięki. Muszę się wreszcie nauczyc obsługi tabletu. Fajnie by było zobaczyc coś w Twoim wykonaniu. Taka tematyka się trafiła że nie wyobrażam sobie żebyś czegoś nie wrzucił. ortheza :Może on nie ma tyłka? Stracił w jakiejś potyczce z niewiernymi. Ok ok, poprawię w następnym podejściu.
ortheza Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 jak wrzuci to bedzie pozamiatane :-D. probka jest w wipie. Lacedemon: Ale i tak mysle ze powieniens cos wrzucic
BLADE Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 fajnie sie zapowiada :) ja czekam aż mi przesyłka z tabletem dojdzie i doczekać sie nie moge :)
Mruk Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 Widziałem WIPa - dlatego mam niedosyt ;)
Lacedemon Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 Jasne, że wrzuciłbym coś. Jest jeden problem :D Sam wymyśliłem temat z opisem, więc głupio teraz brać udział. Poza tym robię całą grafę 2D łącznie z UI do dwóch gier. ,...ale może w wolnej chwili coś smarnę.
Mruk Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 Update w pierwszym poście. Nie zdążyłem jeszcze pokolorować. Można jutro kończyć prace? Trochę się pogubiłem z tymi terminami.
janko1987 Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 rozgrzewka b fajna ..mocniejsze bliki by sie przydaly gdzieniegdzie i moze akcent kolorystyczny hmm?
Rekomendowane odpowiedzi