Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ładnie modelują w tym Evermotion :)

edit:

2 i 3 odstaja pod wzgledem oswietlenia (jakos płasko) ale pozostałe mają bardzo fajne światło.

Napisano

mi się podoba jako tako tylko nr 4, kadr na 2,3 kiepski... ogólnie na przyzwoitym poziome ale nudne to jakieś i bez wyrazu... Poza tym chyba większość modeli nie Twoich więc za dużo w to roboty nie włożyłeś oprócz ustawienia światła.

Napisano

ładne światło...ale te poduszki z pierwszej wizki to mogłeś troszkę potraktować inaczej ...wyglądają jak segment z jakiegoś ciasteczka (ta taata taa...jakoś lecial a ta muzyczka z reklamy...:) )...

a tak pozatym :) very gut:D!

Napisano

To lozko na 1 renderze to chyba nie ever...? koldra i poduszki wygladaja tragicznie

A poza tym...nie bardzo jest co komentowac...meble everow kazdy zna, w ich scenkach sa znacznie lepiej pokazane:)

Napisano

nawet nieźle. 4 imho wypada zdecydowanie najlepiej.

1. puuusto. ładne światełko ale pustawo tam okropnie. dodaj cokolwiek: dywan, stolik, fotel, lampę cokolwiek!

2. meble fajne, światełko dobre, reszta strasznie śmierdzi CG. ściany i "szyba" bardzo nienaturalne

3: obraz na ścianie ma chyba z milimetr grubości :) standardowe krosno ma około 2,8cm grubości. to samo co wyzej ;)

4. fajnie, teraz tylko pododawaj więcej przdemiotów, trochę zróżnicuj kolorystykę i będzie git.

5 i 6 przejarane ostro, centralny kadr jest fajny ale strasznie.. nudny :/

pytanie: jak wyłączyć dźwięk na tej Twojej stronie? naprawdę niefajnie jest usłyszeć coś takiego na podkręconych na maxa słuchawkach :/

Napisano

hehe dziękuję wszystkim za komentarze :) ogólnie chciałem usłyszeć opinie na temat oświetlenia :) wizki to szybkie wrzuty, dlatego gdzieniegdzie pustawo jest

marcin ps - nie grzebałem w photoshopie specjalnie żeby to nie wyszło zbyt cukierkowo, bo mam do tego tendencje :D

tweety na stronie znajduje się wyłącznik :p

dziękuję i pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności