carlosss Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 witam ostatnio zrobiłem parę wizualizacji, oto efekt :) (meble archy of kors :P ) zapraszam też na moje nowo powstałe portfolio :P http://4-box.net/ 1. 2. 3. 4. 5. 6.
Loki Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 ładnie modelują w tym Evermotion :) edit: 2 i 3 odstaja pod wzgledem oswietlenia (jakos płasko) ale pozostałe mają bardzo fajne światło.
Kub@ Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 mi się podoba jako tako tylko nr 4, kadr na 2,3 kiepski... ogólnie na przyzwoitym poziome ale nudne to jakieś i bez wyrazu... Poza tym chyba większość modeli nie Twoich więc za dużo w to roboty nie włożyłeś oprócz ustawienia światła.
stone Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 nieźle na 6. trochę rzadko ale masz nice wizje
biszkopte Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 ładne światło...ale te poduszki z pierwszej wizki to mogłeś troszkę potraktować inaczej ...wyglądają jak segment z jakiegoś ciasteczka (ta taata taa...jakoś lecial a ta muzyczka z reklamy...:) )... a tak pozatym :) very gut:D!
Marcin_ps Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 chodzilo mi o to ze troche pracy w photoshopie - korekcja kolorow itd itd i byloby duzo przyjemniej
viz.k Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 To lozko na 1 renderze to chyba nie ever...? koldra i poduszki wygladaja tragicznie A poza tym...nie bardzo jest co komentowac...meble everow kazdy zna, w ich scenkach sa znacznie lepiej pokazane:)
tweety Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 nawet nieźle. 4 imho wypada zdecydowanie najlepiej. 1. puuusto. ładne światełko ale pustawo tam okropnie. dodaj cokolwiek: dywan, stolik, fotel, lampę cokolwiek! 2. meble fajne, światełko dobre, reszta strasznie śmierdzi CG. ściany i "szyba" bardzo nienaturalne 3: obraz na ścianie ma chyba z milimetr grubości :) standardowe krosno ma około 2,8cm grubości. to samo co wyzej ;) 4. fajnie, teraz tylko pododawaj więcej przdemiotów, trochę zróżnicuj kolorystykę i będzie git. 5 i 6 przejarane ostro, centralny kadr jest fajny ale strasznie.. nudny :/ pytanie: jak wyłączyć dźwięk na tej Twojej stronie? naprawdę niefajnie jest usłyszeć coś takiego na podkręconych na maxa słuchawkach :/
carlosss Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 hehe dziękuję wszystkim za komentarze :) ogólnie chciałem usłyszeć opinie na temat oświetlenia :) wizki to szybkie wrzuty, dlatego gdzieniegdzie pustawo jest marcin ps - nie grzebałem w photoshopie specjalnie żeby to nie wyszło zbyt cukierkowo, bo mam do tego tendencje :D tweety na stronie znajduje się wyłącznik :p dziękuję i pozdrawiam
Georgas Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 hm w sumie nie ma co tu oceniać bo za bardzo to się nie napracowałeś :) 4 pomieszczenie super, można by w nim nieźle poszaleć
Rekomendowane odpowiedzi