Shogun 3D Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Jak w tytule. Bestplayera nie czyta, winamp i windows media player odpalają filmy bez obrazu, czylisam dźwięk. Soft do DVD czyta tylko DVD. Tymczasem mnie chodzi o zwykłe .avi. Czym rozwiązać ten problem? Poza wymiana visty na XP, bo to oczywiste. Any idea?
Johny Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 media player classic lub vlc A to nie jest przypadkiem wina kodekow? U mnie jak byla swieza vista i dobrze skonfigurowane kodeki to wszystko elegancko smiagalo z napisami na zwyklym media player. Teraz jednego prisona otworzy, innego juz nie ;P ale media player classic daje rade pozdro
Plastique Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 mhm kodeki, ja mam coś takiego http://shark007.testbox.dk/ i dziala ok.
piksar Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 smigam na VLC playerze z XP na Viscie Ultimate
Shogun 3D Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 Spox. Pytałem na forum, ponieważ nie mialem czasu za bardzo z tym kombinować samemu, a chcę komuś na jego laptopie z vistą puścić obiecany film. Teraz pisze ze swojego kompa, ale jak tylko znów usiądę do tamtej visty, to powalcze z tymi kodekami Anyway - wielkie dzięki. :)
RA Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 SubEdit Player z łatką vistową + najnowsze kodeki KLM. Czasem VLC, ale system przewijania co parę sekund jest w tym programie durny. ;)
Rekomendowane odpowiedzi