maronski Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Hej. Wrzucam w Finised skończoną pracę. Zaakceptowana i sprzedana więc luzik i myślę nad nowymi rzeczami. Dodałem parę rzeczy dla przedstawienia rozmiarów. Pozdrówka !
avant.garde Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Jak dla mnie bomba - nie wiem czy pomysł Twój, czy z góry narzucony przez klienta, ale na prawdę mi się podoba. Pogratulować;]
janko1987 Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 nonno pogratulować szczególnie podobają mi się wrota portalu ...
Mortom Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 no... pomysł, wykonanie i detal są świetne. Gratuluje pracy :)
Thx Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 nie no stary bomba choć ma wszystko z koscielnych obrazków: pompatycznośc sceny, powaga światłem , przesterowany i przerysowany kolor), może i fucha ale szanuj tych, którzy lansują twoja markę...bo inaczej to życze stary powodzenia i potomni beda wspominac: maronskikościelny, maronski gigerowosiudmakowski i tyle pozdrawiam
RaVirr Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Cześć;) Gratuluje wyobraźni;) Praca ma swój klimat, detal powala jednak jakoś nie czuje wielkości tej budowli.. I tylko tego mi tutaj brakuje. Pozdro:)
WojciechNowakowski Napisano 11 Luty 2008 Napisano 11 Luty 2008 Czesc, bardzo dobra praca musze z przyjemnoscia przyznac.
piksar Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Czesc. Niestety musze skrytykowac ta prace. Nie ma w niej nieczego nowego, jest za to "kliszą" , "kalką" prac innych atworow. Niestety kolorystycznie tez jest bardzo slaba. Róż nieba wogole nie pasuje do niebieskiego i zoltego. Praca wyglada jakby na poczatku byla czarnobiala a pozniej autor przejechal po niej pedzlem w PS, z funkcja "color". Niebieski jest zbudowany tylko z jednego rodzaju tego koloru, zolty rownierz, brakuje mi tu zlamania tych kolorow. Podsumowujac, praca ta nie wbudzila mojego zainteresowania, brak w niej indywidualnej wypowiedzi, za to wyczuwam w niej chec przypodobania sie odbiorcom. Za duzo tu "niepowiazanych" ze soba kolorow co sprawia wrazenie rozbicia. Lepiej juz wygladaloby to monochromatycznie. a mnie jako 2D noobowi właśnie te kolorki i ich zestawienie najbardziej się podoba - rzecz gustu chyba
Gość magilla Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 co tu wiele mowic, kapitalne zestwienie dwuch gatunkow, starozytnosci i przyszlosci.. Swietna gra kolorow. Nie ma sie czego przyczepic nawet jak bym chcial...
SoAd Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Przeciez to są te słynne marońskie kolorki! Super!
Rekomendowane odpowiedzi