Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. Wrzucam w Finised skończoną pracę. Zaakceptowana i sprzedana więc luzik i myślę nad nowymi rzeczami. Dodałem parę rzeczy dla przedstawienia rozmiarów.

Pozdrówka !

monolithjd6.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no stary bomba choć ma wszystko z koscielnych obrazków: pompatycznośc sceny, powaga światłem , przesterowany i przerysowany kolor), może i fucha ale szanuj tych, którzy lansują twoja markę...bo inaczej to życze stary powodzenia i potomni beda wspominac: maronskikościelny, maronski gigerowosiudmakowski i tyle pozdrawiam

Napisano

Cześć;) Gratuluje wyobraźni;) Praca ma swój klimat, detal powala jednak jakoś nie czuje wielkości tej budowli.. I tylko tego mi tutaj brakuje. Pozdro:)

Napisano
Czesc. Niestety musze skrytykowac ta prace. Nie ma w niej nieczego nowego, jest za to "kliszą" , "kalką" prac innych atworow. Niestety kolorystycznie tez jest bardzo slaba. Róż nieba wogole nie pasuje do niebieskiego i zoltego. Praca wyglada jakby na poczatku byla czarnobiala a pozniej autor przejechal po niej pedzlem w PS, z funkcja "color".

Niebieski jest zbudowany tylko z jednego rodzaju tego koloru, zolty rownierz, brakuje mi tu zlamania tych kolorow. Podsumowujac, praca ta nie wbudzila mojego zainteresowania, brak w niej indywidualnej wypowiedzi, za to wyczuwam w niej chec przypodobania sie odbiorcom. Za duzo tu "niepowiazanych" ze soba kolorow co sprawia wrazenie rozbicia. Lepiej juz wygladaloby to monochromatycznie.

a mnie jako 2D noobowi właśnie te kolorki i ich zestawienie najbardziej się podoba - rzecz gustu chyba

Gość magilla
Napisano

co tu wiele mowic, kapitalne zestwienie dwuch gatunkow, starozytnosci i przyszlosci.. Swietna gra kolorow. Nie ma sie czego przyczepic nawet jak bym chcial...