wookie Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Moja pierwsza praca , calosc ArchiCad 11 + ciut ps , poki co tylko AC potrafie sie poslugiwac ;] obiecuje poprawe Nadal walcze z zielenia , ciezko mi znalezc jakies obiekty GDL , a te co znajde sypia sie :/ edit zly temat i nie wiem czy dobry dzial jak cos sorki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 jak z gry;)) jak dla mnie praca raczej do galeri;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 ta ściana zieleni z tyłu odpycha;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 popracuj nad otoczeniem i oświetlenie, i będzie dobrze... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Nie za bardzo wiem co tu chcesz pokazać: rendering czy projekt. Jak na render z AC to super. Jeśli zas chodzi o projekt to cóż...no typowy domek :) ...a obiektów szukaj na archibase.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2007 Obiektow szukam problem taki ze jak znajde jakas ciekawa zielen to nie obiket GDL a np 3dmax i czasme nawet cos sie wczyta. Projekt wlasnie to raczej to bardziej pod galerie dlatego napisalem troche zly dzial i pospieszylem sie ;] , domek mial byc prosty , spelniac wymagania narzucone ( bez sensowne ale coz ). Chodzi o tlo ? Hmm poszukam czegos ciekawszego. Spr zrobic go w artlantisie ciekaw jestem czy lepiej wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 bardzo ładny obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi