Gość Simo Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 Jak w temacie. Najchętniej ostatnie wersje 3d maxa (od 9 w górę) i ostatnią wersję v ray'a + dodatki, tekstury, tutoriale itp.. . W grę wchodzą TYLKO oryginały. Pozdrawiam.
!Ewert Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 hehe...dobrze że napisałeś że możesz tylko kupić orginały;D ogolnie jak bys kupił pirata...:D
Gość Simo Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Panowie, przeglądałem stronki z programami 3d i wiem ile to kosztuje, jednak chciałem zapytać na zasadzie a nóż widelec ktoś ma i chciałby taniej sprzedać.... Jednak zdecydowałem się na Rhino i V-raya do niego. Btw. czy Rhino EDU oprócz ceny różni się czymś od wersji standardowej, jest jakaś okrojona? Jak długo nie będzie odpowiedzi to proszę o usunięcie posta.
kozioo Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Nawet jeśli ktoś ma i chciałby, to i tak nie może, licencja na to nie pozwala.
t0m3k Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 czy Rhino EDU oprócz ceny różni się czymś od wersji standardowej, jest jakaś okrojona? raczej nie jest okrojona ale jak chyba z wszystkimi wersjami EDU nie mozesz na niej zarabiac, czyli jesli cos tam wyprodukujesz to nie mozesz tego sprzedac. moze tez dawac jakiegos watermark'a na rendery. poczytaj licencje.
!Ewert Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Nawet jeśli ktoś ma i chciałby, to i tak nie może, licencja na to nie pozwala. Od tego powinniśmy zaczynać w ogolę rozmowę:)
Rekomendowane odpowiedzi