Skocz do zawartości

Jak to polaczyc? (kolumny z \"Katedry\")

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak to polaczyc domyslna figura..w dodatku (Modelowanie) na DvD Katedra, T.Baginski uzywa tools-a Connect 1, czy jest cos takiego..jesli tak to jak wcisnac to do menu podrecznego i gdzie je znalesc..

image001.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Create\\geometry\\compound objects\\connect) Przy połączeniu tego może powinieneś skorzystać z opcji connect Create\\geometry\\compound objects\\connect) :))

Napisano

Tomek może się nie zrozumieliśmy I aż sprawdziłem i powiem ci, że jesteś w błędzie albo ja nie wiem, o co chodzi

Napisano

Connectem da się połączyć ten sam obiekt, pod warunkiem że istnieją przynajmniej dwa miejsca gdzie nie ma wogóle polygonów:), w tym przypadku, żeby to zadziałało, trzeba usunąć te 2 polygony które są naprzeciwko siebie.

Pozdrawiam: Lucas

Napisano

Po usunieciu tych polygonow i zastosowaniu Connecta uzyskalem efekt o ktory mi chodzilo..wielkie dzieki...pan bog wam to w dzieciach wynagrodzi :D

Napisano

Khe, khe,

hmm, z tego co patrze to lepiej sciagnij sobie ze www.scriptspot.com darmowy makroskrypt \"meshtools\". Bez tego zaden szanujacy sie maksiarz nie rusza do modelowania. Khe,khe, jedno z glownych narzedzi meshtools to wlasnie Connect. Umieszczasz je sobie w podmenu i git. Nie musisz wtedy zadnych faceow kasowac, robisz select i connect i jest. Automat. Tak jak ten Baginski na DVD. Khe,khe.

trzy grosze Dziadka

salutt

Dziadek Stal

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności