randir Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Jak to polaczyc domyslna figura..w dodatku (Modelowanie) na DvD Katedra, T.Baginski uzywa tools-a Connect 1, czy jest cos takiego..jesli tak to jak wcisnac to do menu podrecznego i gdzie je znalesc..
KATO Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Create\\geometry\\compound objects\\connect) Przy połączeniu tego może powinieneś skorzystać z opcji connect Create\\geometry\\compound objects\\connect) :))
cochise Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Przeciez connectem z compound objects nie da sie polaczyc bryly samej ze soba. Ja bym to polaczyl create w subobcject poligon w editable poly.
KATO Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Tomek może się nie zrozumieliśmy I aż sprawdziłem i powiem ci, że jesteś w błędzie albo ja nie wiem, o co chodzi
Lucas Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Connectem da się połączyć ten sam obiekt, pod warunkiem że istnieją przynajmniej dwa miejsca gdzie nie ma wogóle polygonów:), w tym przypadku, żeby to zadziałało, trzeba usunąć te 2 polygony które są naprzeciwko siebie. Pozdrawiam: Lucas
randir Napisano 3 Styczeń 2004 Autor Napisano 3 Styczeń 2004 Po usunieciu tych polygonow i zastosowaniu Connecta uzyskalem efekt o ktory mi chodzilo..wielkie dzieki...pan bog wam to w dzieciach wynagrodzi :D
Dziadek Stal Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 Khe, khe, hmm, z tego co patrze to lepiej sciagnij sobie ze www.scriptspot.com darmowy makroskrypt \"meshtools\". Bez tego zaden szanujacy sie maksiarz nie rusza do modelowania. Khe,khe, jedno z glownych narzedzi meshtools to wlasnie Connect. Umieszczasz je sobie w podmenu i git. Nie musisz wtedy zadnych faceow kasowac, robisz select i connect i jest. Automat. Tak jak ten Baginski na DVD. Khe,khe. trzy grosze Dziadka salutt Dziadek Stal
Rekomendowane odpowiedzi