Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Jak to polaczyc domyslna figura..w dodatku (Modelowanie) na DvD Katedra, T.Baginski uzywa tools-a Connect 1, czy jest cos takiego..jesli tak to jak wcisnac to do menu podrecznego i gdzie je znalesc..

image001.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Create\\geometry\\compound objects\\connect) Przy połączeniu tego może powinieneś skorzystać z opcji connect Create\\geometry\\compound objects\\connect) :))

Napisano

Przeciez connectem z compound objects nie da sie polaczyc bryly samej ze soba. Ja bym to polaczyl create w subobcject poligon w editable poly.

Napisano

Tomek może się nie zrozumieliśmy I aż sprawdziłem i powiem ci, że jesteś w błędzie albo ja nie wiem, o co chodzi

Napisano

Connectem da się połączyć ten sam obiekt, pod warunkiem że istnieją przynajmniej dwa miejsca gdzie nie ma wogóle polygonów:), w tym przypadku, żeby to zadziałało, trzeba usunąć te 2 polygony które są naprzeciwko siebie.

Pozdrawiam: Lucas

Napisano
  • Autor

Po usunieciu tych polygonow i zastosowaniu Connecta uzyskalem efekt o ktory mi chodzilo..wielkie dzieki...pan bog wam to w dzieciach wynagrodzi :D

Napisano

Khe, khe,

hmm, z tego co patrze to lepiej sciagnij sobie ze www.scriptspot.com darmowy makroskrypt \"meshtools\". Bez tego zaden szanujacy sie maksiarz nie rusza do modelowania. Khe,khe, jedno z glownych narzedzi meshtools to wlasnie Connect. Umieszczasz je sobie w podmenu i git. Nie musisz wtedy zadnych faceow kasowac, robisz select i connect i jest. Automat. Tak jak ten Baginski na DVD. Khe,khe.

trzy grosze Dziadka

salutt

Dziadek Stal

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.