Beatou Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Witam wszystkich i życzę powodzenia i ogromnego samozaparcia w uczestnictwie :D Pomysł: Jak wszyscy wiemy Ogromne słonie codziennie przynajmniej raz rozdeptują jakąś mrówkę. Pewnego dnia mrówki postanowiły się zemścić... zbudowały wielkiego mecha i ruszyły na najbliższego słonia. Scena będzie widokiem z kabiny mecha z mrówką w środku a w dole będzie uciekał przerażony słoń. Nie wiem jeszcze jaki styl będzie miała praca ale powinno być śmiesznie ;] To będzie swego rodzaju wyzwanie ponieważ nie wiem za bardzo jak wymodelować słonia :D do tego uciekającego i jeszcze z jakąś przerażoną miną :D ale postaram się :D Pozdrawiam! edit: No to dodaję koncept naszkicowany na kolanie wiec sien ie czepiajcie :D
Beatou Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Napisano 14 Grudzień 2007 Ale ja se tak wymyslilem i bedzie uciekał :D
Beatou Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Napisano 14 Grudzień 2007 dzięki wielkie ;] niedługo wrzucę koncepty to może będzie lepiej widać o co mi chodzi ;]
Predator Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Jakbys potrzebowal rzutow slonia :) http://www.indianajones.es/descargas/indy2007_elephant.jpg choc zapewne slon bedzie w konvencji cartoon ale moze sie przyda. Powodzenia
Beatou Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Napisano 14 Grudzień 2007 dzieki wielkie!!!:D juz mam texturki i te rzuty się przydadzą ;] Niw wiem jeszcze czy to bedzie taki stricte cartoon..
Rekomendowane odpowiedzi