2007arturo Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Dzień dobry. Niedawno ściągnąłem trial 3ds max 8. Wielokrotnie uruchamiałem go, a od wczoraj nie mogę. Wyskakuje jakiś error. Od razu mówię, żeby nie było - czas triala się jeszcze nie skończył. Nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Jakiś błąd ? Trzeba coś zrobić i bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2007arturo Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 Ale właśnie, co? Wyświetla mi się takie coś: Application: 3ds Max Version: V092 09-21-2005 Error: Unhandled Exception Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Jaki system ? Zero detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2007arturo Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 Windows XP Professional + Service Pack 2, Procesor Intel Pentium D820 2,80GHz, 512 MB RAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Spróbuj przeinstalować maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2007arturo Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 Próbowałem... nic nie dało :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palmer Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 hmmm..... skontaktuj sie z pomoca techniczna ? sprobuj sciagnac 30 dniowa wersje probna (oryginalna !!!) moze masz jakas lewa wersje z bledem Jak ci pojcie trial to ......wiesz co ....:) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2007arturo Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 Lewa raczej nie jest, bo ze strony producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga1987 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Krótko: Format c , instal windoz, instal max Długo: Tipsy i solucje nawet na chińskich forach wiodą do nikąd, a firma produkująca maxa ma takich jak my w głębokim poważaniu. Uwierz, że tak jest najprościej. Przygotuj się również na to: rusz kamerą a program zniknie... , manual autosave - drogą do ocalenia pliku itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2007arturo Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 Dziękuję wszystkim za pomoc. Poradziłem sobie z problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi