Posted December 14, 200717 yr Dzień dobry. Niedawno ściągnąłem trial 3ds max 8. Wielokrotnie uruchamiałem go, a od wczoraj nie mogę. Wyskakuje jakiś error. Od razu mówię, żeby nie było - czas triala się jeszcze nie skończył. Nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc. Z góry dzięki
December 14, 200717 yr Author Ale właśnie, co? Wyświetla mi się takie coś: Application: 3ds Max Version: V092 09-21-2005 Error: Unhandled Exception
December 14, 200717 yr Author Windows XP Professional + Service Pack 2, Procesor Intel Pentium D820 2,80GHz, 512 MB RAM
December 14, 200717 yr hmmm..... skontaktuj sie z pomoca techniczna ? sprobuj sciagnac 30 dniowa wersje probna (oryginalna !!!) moze masz jakas lewa wersje z bledem Jak ci pojcie trial to ......wiesz co ....:) :)
December 15, 200717 yr Krótko: Format c , instal windoz, instal max Długo: Tipsy i solucje nawet na chińskich forach wiodą do nikąd, a firma produkująca maxa ma takich jak my w głębokim poważaniu. Uwierz, że tak jest najprościej. Przygotuj się również na to: rusz kamerą a program zniknie... , manual autosave - drogą do ocalenia pliku itd...