Mr_SAN Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Witam ponownie - po małych poprawkach (poprawiłem tą nieszczęsną szybę boczną, dodałem zaślepki na fele oraz kilka małych poprawek kosmetycznych) umieszczam brykę w Finish Works bo już nie moge patrzeć na Viper-a we view portach :P. . Zatem nie przewiduję już więcej poprawek. Zapraszam do oceniania. Niech się dzieje wola nieba ;) Oficjalny render: Siateczki: Jest to mój drugi samochód 3D jaki w życiu zrobiłem więc pewnie dacie mi do zrozumienia, że jest do d*** ;)
FF Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Siatka nie wygląda fajnie a mimo to render bardzo fajny:) Szkoda że nie poprawiłeś tego że perspektywa tła i podłoża sie trochę nie zgadza.
Mr_SAN Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Napisano 14 Grudzień 2007 Tak jak mowilem wcześniej - nie jest powiedziane ze budynki musza stać pod kątem prostym względem "parkingu" (jest on jakby piętrowy) ;). Wiem siateczka troche "nie teges", ale w rzeczywistosci jest poprawiona (troszke stare rendery siateczki - jak miałbym znowu cos renderować z tego projektu to chyba bym osiwiał). Pozdrawiam i dzieki za koment :)
Orangegraphics Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 po 1 pierwzsze największy plus w tej pracy za kolory. są świetne. naprawdę. opony ciut za jasne, tekstura podłoża się powtarza, tło wyraźnie gorszej jakości a jednak całośc jak najbardziej fajnie;)
-hpx- Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Świetne oświetlenie i kolory mnie tylko zastanawia ten dach to tak miało być z tym zagłębieniem po środku?
Mr_SAN Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Napisano 14 Grudzień 2007 Xiz0r - dzieki :) wogóle zauwazylem, że co monitor to inne opony :D -hpx- - równiez dziekuje, jeśli chodzi o ten dach to "ten model tak ma" naprawde :)
Dirk Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Jest lepiej:) Render mi się nawet podoba gdyby nie parę błędów modelu:) Nadal nie podobają mi się te koła i wydech. Ale klimat zaprezentowania modelu mi pasuje.
Mr_SAN Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Napisano 15 Grudzień 2007 Dirk - Dzieki :) Poprawiłem na ile mogłem tego viperka, koła musiałbym od nowa robi tak jak i wydech a ja juz nie mogłem patrzeć na vipery :P To juz sobie darowałem :) Tomuś - "jeśli chodzi o ten dach to "ten model tak ma" naprawde :)"
FF Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Ale tu nie chodzi o kąty proste tylko o to że dla parkingu i wieżowców mają różne horyzonty czyli tak jak bym ten dach na którym stoi viper był troche przechylony.
Rekomendowane odpowiedzi