Napisano 16 Grudzień 200717 l Hellow :) wszystkim Pracka robiona z doskoków zatytuowana ..Curse of Black Mask.. miał to byc wielki wojak który dawno dawno temu :) gdy był jescze dzieckiem został przeklęty nowym wymyslnym experimentem szaloneg0 maga .Ten stary zgrEd :) chciał stworzyc nową rasę świetnych killerów którzy byliby ..chopami na posyłki.. Kontrolowanie ich umysłu zapewniała własnie maska która na dodatek zwiększała ich moc bojową ,zwinnośc , wyostrzała zmysły.... Kommenty bardzo mile widzane and kopcie bijcie ile możecie :) Pozdrawiam
Napisano 16 Grudzień 200717 l Nowy wiedzmin :D A wiec, cos mi nie gra twarz jest powykrzywiana a glowa osadzona zbytnio do przodu wzgledem linii kregoslup-glowa i moze ciut za nisko, ale technicznie to juz jest prwadziwa uczta dla oka :O
Napisano 16 Grudzień 200717 l Podobne odczucia do DaRoZ'a ... Nie podoba mi się ten czarny "dym", z którego tworzy się maska. Natomiast ten fragment jest zawodowy:
Napisano 16 Grudzień 200717 l gratuluje, pierwsza postac ktora nie wygrada pokracznie :) Bajerancko oddales tekstury, ale z perspektywa lewej strony ilustracji jest cos nieteges
Napisano 16 Grudzień 200717 l Wykonanie miażdży, szczególnie ciuszki i wszelki detale ;] Przyznam że też mi się kilka żeczy skojarzyło na wejściu z Wiedźminem, białe włosy, blizna, broszka na huście, jasna koszula i ten pas z ampułkami ;P, no ale rozumiem ispiracja i nie krzyczę, też często potpatruje to tu to tam ;] Głowa faktycznie trochę za bardzo do przodu wyszła, można albo głowę cofnąć albo pokazać chociaż kawałek prawego ramienia Woja. Co jak co ale postęp jest, już z anatomią coraz lepiej ale jeszcze poćwiczyć nie zaszkodzi, pozdrawiam ;]
Napisano 16 Grudzień 200717 l no jednak anatomia dalej kuleje-tutaj sprytnie ciuszki to maskuja,ale jak se wyobrazisz ta postac bez ubrania,to widac ze odleglosci glowy od barku,barku od klatki,klatki od plecow itp sa miazdzace. Duzo jest zagadek, np. zbroja w zlej perspektywie,pas okalajacy zbroje,tez powinien uginac sie na jej wypuklosciach i wkleslosciach a idze prosto caly czas.No i to juz bedzie wspomniane po raz tysieczny chyba,ale ps ciebie pochlonal-moze i ogorek mial miejscami racje,bo faktycznie technika tradycyjna bywa czasami gora . fajna sprawa,masz milion kolorkow, warswy,pedzle itp-wiec po co wracac do olowka,wegla czy tez farbki? A no po to by pozniej fajnej pracki nie spizdzic na podstawach-a u ciebie caly czas kuleje wlasnie podstawy- kombinujesz z kolorami,pedzlami, a zapominasz o najwazniejszych sprawach-anatomia,perspektywa;/ No nie wiem,czasami wydaje sie ze to wszystko grochem o sciane;] bo my swoje ty swoje-nastepnym razem zamiast te kilka godzin przesiedziec nad kompem,przesiedz nad kartka i olowkiem i powrzucaj jakies szkice postaci,itp. aha i to wcale nie atak, po prostu ta anatomia razi jak cholera,bo rysujesz mutatny;]kolorki fajne, swiatlo fajne, tylko co z tego?;]
Napisano 16 Grudzień 200717 l Identyczne odczucia jak nicponim - lamiesz forme tak oktutnie ze az na inne rzeczy nie chce mi sie patrzec... Co z tego ze detal i bajerki jak podstawy sa do bani. W moje ocenie tyko zmarnowales czas na ten rysunek - ja juz ci radziłem, załóż teczkę, walcz z anatomia i byla, ale co zrobisz - twoja sprawa ;]
Napisano 16 Grudzień 200717 l Mógłbyś kiedyś pokazać, od czego zaczynasz pracę? jak wygląda przed dziubaniem detali? Bo faktycznie brakuje konstrukcji anatomicznej - zgadujesz po prostu... a nie jesteś jeszcze tak dobry w anatomii żeby próbować zgadywać.
Napisano 16 Grudzień 200717 l Autor hjehe no to pojechaliscie :) mysle ze dobrze słyszec takie słowa :) ale najpierw dziękówka za to ze sie podoba niektórym chocby jakies elementy ..dalej chciałbym pokazac szkice które pokazują anatomie i referke z której korzystałem nałożona na arcik so tak troche mam ale...and co do pasa a moze pomyslec o tym tak ze np on jest wykonany z twardszego tworzywa i swobodnie jest przypienty ??? czy on wtedy zaginałby sie tak jak ten drugi pas ??raczej bysobie swobodnie zwisał zachowując swój sztywny krztałt:) and nie zgadywałem tym razem tylko podpierałem sie tąże refkąwięc ??co teraz powiecie ??nie mówie ze jest swietnie , o nie duuuuzo do wypracowania jest ! Pozdrawiam
Napisano 16 Grudzień 200717 l Autor edit: z ciekawosci nałożylem 3 foty na siebeie i: mi tam to pasuje albo jestem slepy jak kret :/ własnie tylko głowe cza by ciut do góry i tyłu i troche l.barku pokazać and tak mysle ze zmyla ubranko szczególnie ten pancerz nad barkiem z a bardzo wyjeżdza w prawice i sie wydaje ze bark jest o wiele dalej a nie jest .. Tak na koniec Dzięki wszystkim Daroz Siegmar ortheza masz)rum nicponim OmeN2501 SzU w woli sprostowania mysle ze każda pracka mniej czy więcej udana prowadzi do udoskonalania więc nie bardzo zgadzam sie ztym ze był to czas zmarnowany ( każdą pracke robie dla przyjemnosci nie dla wykrzykników przy niku :) Ale bez waszych kopniaków nie wyszedł bym z piaskownicy nawet :D Pozdrawiam i sorki za rozpisanie się hehe lece ćwiczyc :)
Napisano 17 Grudzień 200717 l może to ci pomoże dobrze to teksturujesz ale problem jest też to że rysujesz wszystko z góry paski,uzbrojenie coś przecież musi sie wyginać pozdr
Napisano 17 Grudzień 200717 l Autor Hej dzięki mr Pank mysle ze sie przydało :) A to wersja poprawiona .... Dziękówka wszystkim :}