Polik Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Witam! Mam pewien problem. Dostalem na urodziny myszke bezprzewodowa firmy Targus. Zasilana jest przez dwa akumulatorki NiMH po 1600mAh. Niestety myszka ta wytrzymuje mi tylko okolo 20 godzin klikania. Jestem z tego powodu nieco zawiedziony bo wychodzi, ze musze ja ladowac kablem przez 8 godzin gdzies co 3 dni. Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami w sprawach myszek bez ogonkow :) Pozdrawiam!
mirach Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Kupilem ostatnio zestawik Logitecha MX 3200 z mycha bezprzewodowa. Wlozylem do niej jakies na wpol wyladowane baterie znalezione w szufladzie. Od 2 tygodni dziala bez zadnego problemu ani wymiany baterii. A, zestawik nie jest nowy tylko tzw. refurbished.
masater Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 myszki bezprzewodowe są źródłem tanich częsci elektronicznych, i niektóre mają przydatne ładowarki akumulatorków w nadajnikach, a tak poza tym to chyba się nie przydają, takie moje zdanie, osoby, która miała 3 różne bezogonowe gryzonie, a ceni sobie najbardziej starego logitecha na usb 3 przyciskowego (2 przyciski + rolka)(ten logitech to oczywiście gryzoń pełnowartościowy, z ogonkiem :) ) :)
mirach Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Tez mam starego 3 przyciskowego logitecha na USB, ale przynioslem go do pracy :) Trzyma sie od jakis 4 czy 5 lat :)
streaker Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 logitech z zestawu lx500 2-3 tyg w zależności od włożonych akumulatorków (1600-2000 mAh) a kabel z starej myszki to my się co chwila gdzieś zachaczał itp, więc bez kabla jest git :)
Polik Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 nie zalamujcie mnie! 2-3 tygodnie!!! no coz jak sytuacja z moja myszka sie nie zmieni to bede sie jej musial pozbyc.
makak Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 a kabel z starej myszki to my się co chwila gdzieś zachaczał itp, więc bez kabla jest git :) No to fundujesz sobie Steel Cord Holder -> http://www.cooling.pl/steel-cord-holder,produkt,554.html i życie staje się piękne. Żartuje oczywiście ;)
Rekomendowane odpowiedzi