Napisano 18 Grudzień 200717 l Witam! Mam pewien problem. Dostalem na urodziny myszke bezprzewodowa firmy Targus. Zasilana jest przez dwa akumulatorki NiMH po 1600mAh. Niestety myszka ta wytrzymuje mi tylko okolo 20 godzin klikania. Jestem z tego powodu nieco zawiedziony bo wychodzi, ze musze ja ladowac kablem przez 8 godzin gdzies co 3 dni. Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami w sprawach myszek bez ogonkow :) Pozdrawiam!
Napisano 18 Grudzień 200717 l Kupilem ostatnio zestawik Logitecha MX 3200 z mycha bezprzewodowa. Wlozylem do niej jakies na wpol wyladowane baterie znalezione w szufladzie. Od 2 tygodni dziala bez zadnego problemu ani wymiany baterii. A, zestawik nie jest nowy tylko tzw. refurbished.
Napisano 18 Grudzień 200717 l myszki bezprzewodowe są źródłem tanich częsci elektronicznych, i niektóre mają przydatne ładowarki akumulatorków w nadajnikach, a tak poza tym to chyba się nie przydają, takie moje zdanie, osoby, która miała 3 różne bezogonowe gryzonie, a ceni sobie najbardziej starego logitecha na usb 3 przyciskowego (2 przyciski + rolka)(ten logitech to oczywiście gryzoń pełnowartościowy, z ogonkiem :) ) :)
Napisano 18 Grudzień 200717 l Tez mam starego 3 przyciskowego logitecha na USB, ale przynioslem go do pracy :) Trzyma sie od jakis 4 czy 5 lat :)
Napisano 18 Grudzień 200717 l logitech z zestawu lx500 2-3 tyg w zależności od włożonych akumulatorków (1600-2000 mAh) a kabel z starej myszki to my się co chwila gdzieś zachaczał itp, więc bez kabla jest git :)
Napisano 18 Grudzień 200717 l Autor nie zalamujcie mnie! 2-3 tygodnie!!! no coz jak sytuacja z moja myszka sie nie zmieni to bede sie jej musial pozbyc.
Napisano 18 Grudzień 200717 l a kabel z starej myszki to my się co chwila gdzieś zachaczał itp, więc bez kabla jest git :) No to fundujesz sobie Steel Cord Holder -> http://www.cooling.pl/steel-cord-holder,produkt,554.html i życie staje się piękne. Żartuje oczywiście ;)