Morphe Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Od taka łazienka, projekt nie mój, i sam musiałem "tworzyć" materiały tak ze nie do znalezienia w zadnym katalogu płytek :D.. te czarne mialy saymulowac jakis taki łupek którego nigdy nie widziałem na oczy.. z dodatkiem kwarcytu czy czegos takiego co sie mieni:) - przepalenia celowe, choc moze troche przesdzone... Coś mi sie nie podoba wanna.. ale nie bardzo miałem pomysł jak inacezj ja wkomponowac (pomijajac ze tak chciał klient) http://www.3d-mv.com/lazienka/L1.jpg http://www.3d-mv.com/lazienka/L2.jpg ps. jak sie wam spodoba ta lazienka to pokaze tez jakies inne starsze wypociny:)
Morphe Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Napisano 19 Grudzień 2007 hmm, chyba niespecjalnie sie podoba skoro nikt nie komentuje ;)
JohnyCa Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Na pierwszy obrazki widoczek za oknem za bardzo przepalony.
Yano Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Nie zgodze sie z JohnyCa -widoczek za oknem nie jest przepalony. Troche ten kamień ma za mocny połysk. Ogólnie praca bez zastrzeżeń, ale też bez "OH'ów" i "AH'ów" :)
piksar Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 małe trochę (rendery) ładnie, okno nie ma klamki stylowe wnetrze
Morphe Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Napisano 19 Grudzień 2007 hmmm, na wieksze niz 2000x1500 nie starczylo niesety czasu... a jaka rozdzialka dla wnetrz jest "standardowa" w takim razie?:) dzieki za pozytywne komentarze:) w pozniejszym czasie zamieszcze moze tez inne lazienki, w wiekszej ilosci, sa co prawda starsze niz ta, ale mysle ze tez fajne..
piksar Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 odwołuje, kliknąłem na miniaturce zamiast na linku
Dirk Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Po prostu piękne. Jedna z niewielu wizek gdzie widać, że ktoś "mieszka". Chodzi mi o te szczoteczki w kubku i widoczne kosmetyki. Jedynie jakie można mieć zastrzeżenia (chodzi tylko o praktyczność) to takie, że łupek wymyślony przez Ciebie nie jest praktyczny pod prysznicem. W czymś takim zbierałby się brud i ciężko by było to czyścić. Ale i tak jest ładna łazienka.
Morphe Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Napisano 19 Grudzień 2007 Faktycznie takie lupki, nie sa zbyt fajne z tego wzgledu co powiedziałes, nie mniej jednak wygladaja interesujaco. Jak pisałem wyżej nie wiem czy akurat tego typu łupki sa w spredarzy, ale kient nie potrafił sprecyzować , ani podać przykladu jak mniej wiecej powinny wygladać wiec zaakceptował coś takiego.:) dzieki za ten pozytywny komentarz:) wieczorem dodam inne łazienki w nowym watku, czy może dodać je juz w tym ?
hax0r Napisano 19 Grudzień 2007 Napisano 19 Grudzień 2007 Na kwiatkach i szarym gresie masz refleksy na kwiatkach chyba nie powinno być a na gresie nie zbyt ładny ... Ale miłe wykonanie ;) Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi