Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Kupiłem sobie właśnie dysk zewnętrzny na potrzeby backupu. Szukam softu który będzie mi na żądanie lub co jakiś czas kopiował nowo powstałe pliki z określonego folderu na dysk zewnętrzny.

Coś w stylu:

Mam na dysku folder "projekty", soft przekopiuje go na dysk inny dysk i co jakiś czas będzie sprawdzał czy są nowe pliki w tym folderze, jeśli tak, będzie je kopiował.

ktoś się spotkał z takim softem ?

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

nie dokładnie o to mi chodziło :) to pakuje do zipa a ja chcę mieć to wszystko tak samo jak w folderze :) ale dzięki, przyda się do innych dokumentów.

Napisano

też jestem ciekaw czy jest taki automat robiący wszystkie takie procesy w tle

Napisano
nie dokładnie o to mi chodziło :) to pakuje do zipa a ja chcę mieć to wszystko tak samo jak w folderze :) ale dzięki, przyda się do innych dokumentów.

sciagnij i odpal, jest opcja "tylko kopiuj bez kompresji" ;) jedyny minus jest taki ze jesli usuniesz jakis plik z folderu do backup'u to nie zostanie on usuniety z folderu docelowego :/

Napisano

no to raczj plus :) fajna sprawa, poprostu kopiuje pliki z jednego katalogu do nastapnego - dobrze ze z docelowego nie kasuje

Napisano

apple time machine dołączany do leoparda ;p

vista ma tez jakis automatyczny backup ale nie wiem jak dziala

poszukaj czegos pod haslem real time backup

Napisano

ja wole recznie. Pozadek na dysku mam wiec problemow nie ma - mam zewnetrzny dysk USB, raz na tydzien zrzucam na niego ukonczone/rozpoczete projekty. Dysk jest cały czas odłaczony od kompa/prądu wiec większe bezpieczeństwo.

Napisano
  • Autor

jest tam notka że to niby tylko dla systemów 32bitowych, ja mam XP 64bit, testował ktoś to na takim systemie ?

Napisano

niestety nie mam systemu 64bit:( wiec nie sprawdze

ale zainstalij and chack dziz aut