zfChaos Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 Jest jakiś modyfikator, który nadałby obiektowi formę cieczy, np. leci kula i nagle rozpływa się
zfChaos Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Napisano 21 Grudzień 2007 wobec tego mam jeszcze jedno pytanie: robiłem tutka http://www.max3d.pl/tut.php?id=258 wszystko zrobiłem i wychodzi ale tylko w renderze a ja chciałbym zrobić z tego animację?
Tomala Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 A co Ty chcesz zrobić animację bez renderowania? Taką żeby było widać wszystko w oknach widokowych? Animacje się renderuje.
zfChaos Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Napisano 21 Grudzień 2007 chodzi o to że widać jako zdjęcie a nie jako film
Tomala Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 Panie zfChaos a zmieniłeś pan w opcjach renderingu na zakładce common Time output z single (czyli pojedynczy obrazek) na active time segment żeby renderowało wszystkie klatki i zapisywało np. do pliku .avi? 1
zfChaos Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Napisano 21 Grudzień 2007 Wielkie THX tego nie zrobiłem, zawsze klikałem Make Prieview Jeszcze raz wielkie dzięki głupio pytać ale jeszcze gdzie zapisuje zrenderowany obiekt
Tomala Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 Jak nie zaznaczyłeś żeby zapisywało to nigdzie. Na tej samej zakładce pod pozycją render output kliknij na przycisk files ustaw format np .avi i wskaż miejsce do zapisu wtedy wszystko się zapisze. Dopiero wtedy kliknij na render.
Rekomendowane odpowiedzi