Napisano 21 Grudzień 200717 l Jest jakiś modyfikator, który nadałby obiektowi formę cieczy, np. leci kula i nagle rozpływa się
Napisano 21 Grudzień 200717 l Autor wobec tego mam jeszcze jedno pytanie: robiłem tutka http://www.max3d.pl/tut.php?id=258 wszystko zrobiłem i wychodzi ale tylko w renderze a ja chciałbym zrobić z tego animację?
Napisano 21 Grudzień 200717 l A co Ty chcesz zrobić animację bez renderowania? Taką żeby było widać wszystko w oknach widokowych? Animacje się renderuje.
Napisano 21 Grudzień 200717 l Panie zfChaos a zmieniłeś pan w opcjach renderingu na zakładce common Time output z single (czyli pojedynczy obrazek) na active time segment żeby renderowało wszystkie klatki i zapisywało np. do pliku .avi?
Napisano 21 Grudzień 200717 l Autor Wielkie THX tego nie zrobiłem, zawsze klikałem Make Prieview Jeszcze raz wielkie dzięki głupio pytać ale jeszcze gdzie zapisuje zrenderowany obiekt
Napisano 21 Grudzień 200717 l Jak nie zaznaczyłeś żeby zapisywało to nigdzie. Na tej samej zakładce pod pozycją render output kliknij na przycisk files ustaw format np .avi i wskaż miejsce do zapisu wtedy wszystko się zapisze. Dopiero wtedy kliknij na render.