YarecArt Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Witam Tutaj będę umieszczał swoje prace Więc zacznę od tego rysunkiem zajmuję się od dziecka . Pasja tworzenia samochodów pochłonęła mnie 2 lata temu, od tamtej pory non stop rysuje samochody ,między czasie lubię sobie rysować portrety. Tradycyjną sztuką rysowania zajmuję się już przez 12 lat. Od małego uczyłem się sztuki rysowania . Moim przewodnikiem w sztuce rysunku była obserwacja (sam do wszystkiego dochodziłem rysując ludzi czy malując samochody). Od niedawna zacząłem przechodzić z tradycyjnej sztuki na cyfrową .Rozpocząłem poznawać tajniki posługiwania się programem graficznym Adobe Photoshop c.09 extended . Program używam od 4 dni oto wyniki mojej pracy Body Car designe : YarecArt present concept car : Polaris Nad tym samochodem spędziłem ok 1 godzinę Obawiam się że perspektywa jest zła ,oraz przednia opona .
polterge!st Napisano 24 Grudzień 2007 Napisano 24 Grudzień 2007 Siemano. Możesz dac rihane w wiekszym formacie??
Sadowski25 Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 Osz kurde.... czoło za wysokie u babki x/ wygląda jak frenkenstein bez szwów i śrubek .... Nie strasz ludzi po nocy tym ok ?? xD
YarecArt Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Napisano 28 Grudzień 2007 Wiesz powiedz to Rihannie :D ja ją tyko z zdjęcia rysuje ;]
YarecArt Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 2.01.2008 Przedstawiam wam concept Nissana Z II . Ma być on następcą starszej wersji modelu nissana 350z. Concept jest zaprojektowany prze zemnie. Chciałem aby model nissana Z powrócił do starszych linii datsuna 240zg oraz 280 z połączeniem z liniami nissana 350z Praca jak widać =) jest w formie W.I.P mam problem z zrobieniem lakieru (przez to praca wygląda jak speed painting ; / Ocean city: 1 wersja testowałem dodge i burn toll. nie wiem dlaczego ale nie potrafię połączyć kolorów ; / tak żeby całość wyglądała spójnie . 2 wersja Angel tutaj mam jeden problem : nie potrafię stworzyć iluzji ludzkiej skóry ;/ Jako ref posłużył mi mój własny szkic tutaj są szkice wykonanie ręcznie przepraszam za jakoś zdjęcia przez to ze mam słaby aparat w komórce a skanera nie posiadam ;/ referek do angela Avril: rysunek wykonany kredkami akwarelowymi
Mortom Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 co do ostatniej pracy: oczy,nos,szczęka i czoło do wymiany :) reszta ok :) Co do "widokowych" prac, sugeruję używać ostrego brush'a, bo miękki kiepsko wygląda. No i ostatnia uwaga... W pracach robionych na komputerze zbyt szybko wchodzisz w detal. Ćwicz ćwicz... pomalutku do przodu i coś z ciebie będzie :> Pozdrawiam
Coyote Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 a i jeszcze nie urzywaj color burn i dodge.... czy jak to tam sie pisze nakładaj jaśniejszy kolor, nadasz głębi a tym badziejstem więcej krzywdy nisz pożytku narobisz...
YarecArt Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Napisano 6 Styczeń 2008 dziękuje za rady ^ ^ rysunek wykonany ołówkiem HB i B2 przepraszam za jakość ,rysunek został wykonany aparatem z komórki. co do tej ręki wiem że wygląda jak Kwazimoda ale na zdjęciu była zamazana praktycznie brak na niej szczegółów tutaj mała przeróbka na ps.
YarecArt Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Napisano 3 Kwiecień 2008 Witam dodaje nastepne prace do teczki: Concepty : malowalem je na zeszycie w kratke fromat a4 normalnym dlugopisem: Natura: Oraz gwozdz programu : Wykonalem ten projekt dlugoisem ,pastele suche, dlugopis flamastry ;/ na markery na razie mnie nie stac
YarecArt Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 Witam pora odświeżyć ten wątek : trening renderingu na felgi a raczej ich brak nie zwracajcie uwagi :) Ps. Widzę ze nikomu się nie podoba moja twórczość
Rekomendowane odpowiedzi