wrzecionek Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Dziekuje wszystkim za rady postaram sie wszystko poprawić jak tylko będę miał trochę czasu MileS potężny facet to ma potężny interes. Dzięki za refki NaRe Bardzo ci dziękuje na pewno sie przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkness87 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 To ma Być Krasnolud ?!?!?! czy ty kiedys widziales Kranoluda ?! Proporcje - glowa duza w porownaniu do reszty ! twarz pozmarszczana ! Nos bardziej okrągły i wiekszy ! I wyjmij ten kolczyk ! to ma byc krasnolud a nie afroamerykanin ! Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRe Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Tylko bez agresji prosze :) Napisal ze wprowadzi poprawki to wprowadzi... kazdy swoja sugestie juz wyrazil a na efekt trzeba poczekac (wrzecion, ale Cie bronie :D ) :D Pozdro wrzecion i nie przejmuj sie takimi tekstami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 darkness87 -> rozumiem że często je widujesz że tak dużo o nich wiesz ? Każdy ma prawo mieć swoją interpretacja i podgląd na postać, czy każdy człowiek ma takie samo wyobrażenie o bogu ?? nie .... a jednak dużo jest o nim napisane . Jedziesz dalej z tym krasnoludem , poprawki można będzie wprowadzić jeszcze jak nogi zrobisz , to da widok na cała postać . PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRe Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Dokladnie :> To autor decyduje o tym co znajdzie sie w pracy i jak to bedzie wygladalo :) Chodzi o inwencje tworcza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2008 NaRe i MileS dzięki ze sie za mną wstawiliście Coraz mniejszy zapal do pracy ale nadal coś dłubie Czekam na rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRe Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Ogolnie ladnie, ale jakos mi sie nie podoba ten kark (zwlaszcza na tych dwoch pierwszych profilach). Taki jakis... za duzy :) :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Nie podobają mi sie dwie rzeczy, buty, spróbuj zrobić cos bardziej jak glany:P Te czubki szczególnie nie pasują. Oprócz tego młot, imo leprzy by było okrągły i żeby sie nie zwężał, moze nawet rozszerzał. Reszta bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiO Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Freedom Fighter dobrze mowi, smoka to on tym młotem nie ubjie ;) Fajnie sie zapowiada jedziesz jedziesz jedziesz....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 Po małej przerwie wracam do pracy dorobiłem dłonie(plus zmiana ułożenia rąk) i zmieniłem buty na glany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Nie podoba mi się przejście z klaty w mięsień naramienny i z mięśnia naramiennego w ramię. Zwężenie nad bicepsem jest za ostre przez co ręka wydaje się za chuda szczególnie na widoku z frontu. Palce u rąk też za chude nie pasują do krasnoluda, powinien mieć chyba krótkie i grube paluchy. Na widoku pierwszym od lewej zwraca uwagę lewa ręka, na ramieniu widać sam biceps a powinno być pod nim widać kawałek tricepsa czy co tam z tyłu jest. Ogólnie nad rękami bym jeszcze popracował a reszta bardzo fajna. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Zwróć też uwagę drogi wrzecionku że na perspektywie z frontu twój krasnolud wydaje się gruby(napakowany), a w perspektywie z lewej strony jest już tylko lekko przy kości ... w całości też zgadzam się z Tomalą... :-) Spodnie wydają się też jakby "napąpowane" jakby był nurkiem albo co ... na marginesie mogę ci powiedzieć że artyści szkicując postać, jeśli chcą ją ubrać to najpierw robią delikatny szkic gołej postaci. Wiesz ... wtedy łatwiej można sobie wyobrazić jak wygląda ciuszek na nogach, klacie, itd... Czekam z niecierpliwością na postępy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Jakbyś głowę dał trochę do przodu to by było dobrze, bo z boku wygląda jakby sie przewracał. Palce nie powinny być tak chude i długie, raczej grube serdele. Reszta jest spoko, trochę jeszcze nad tym posiedzisz i postać będzie jeszcze lepsza. Wg mnie chyba najlepszy wip z organika w wipie w ostatnim czasie. 4 gwiazdki ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 Dziękuje wam za rady postarałem sie poprawić to o czym pisaliście a efekt jest taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi