illy Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Jeśli ktoś bierze na siebie rolę kierownika wyprawy, to powinien wybrać tylko osoby, które zna i za które wie, że może ręczyć.To wyjscia sa dwa: 1) nie jedziemy 2) nie znajdzie sie kierowny bo ja wiem ze za nikogo tutaj nie mozna reczyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 NA forum nie ma normalnych ludzi, za nikogo nie można ręczyć, co Ty w ogóle Shogun piszesz ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Piszę o tym, że taka wyprawa to nie zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 Nie no za parę osób moge ręczyć osobiście szczególnie za ekipę międzyzdrojską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 hehe. ekipa z miedzyzdrojów rlz :D jak tam przygotowania do wyprawy? wiadomo już coś konkretniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Ja powoli zrobił bym jakiegoś topica z zapisami bo widze że jednak chętnych jest coraz więcej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Ja powoli zrobił bym jakiegoś topica z zapisami bo widze że jednak chętnych jest coraz więcej ... Pojedzie mniej niż 1/8. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 wiem jak to jest dlatego proponuje już jakiś konkret bo mi zalezy na tym wypadzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 ... ? The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rossi Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Możecie tu zobaczyc zdjęcia obalające mity m.in,z Wikipedii , na zdjęciach mierników promieniowanie ma wartość przy Reaktorze i w Prypeci około 1/5 promieniowania z Warszawy (pod Salą Kongresową), ogólnie robią wrażenie. http://www.strefazero.org/gallery/Prypiat/ Kolejna wyprawa i nowa porcja zdjęć już 9-14 kwiecien 2008, A to wspomniana strona wyjazdu młodych zapaleńców i naukowców nukleoników, fizyków ze Świerka (świetna mieszanka) http://strefazero.org Sławutycz + Czarnobyl + Prypeć + Kijów + Reaktor!!!! Następne wyjazdy już w wakacje, najdalej we wrześniu 2008 i to ostatnia chwila bo potem Francuzi położą swój balon i nic nie zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Po zdjęciach sadze że niezła jazda była by tam w nocy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 gdyby w tych budynkach jakies dziewczyny były :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 Niestety z terminu maj/czerwiec muszę się wycofać z powodu służbowego tournee Ale wakacyjny termin byłby do przyjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 powakacyjny or die! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xaooo Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Ktoś chętny na wyjazd do Czarnobyla? Start 8.V.08 godz16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 to rychło w czas informujesz, delikatnie mówiąc urwałeś się z choinki hehe gdyby nie to że siedzie w Antwerpii to pewnie bym się podpiął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 ja wciąż jestem chętny. termin wakacyjny jak najbardziej mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość UchachanyGibon Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 (edytowane) witam jestem tu nowy ale chętnie bym sie doczepił do wyjazdu jesli była by możliwość i chciałbym się dowiedziec jaki termin i co ze soba trzeba zabrać ;) wiek 20 lat nie karany Sądownie Znam rosyjski :) Edytowane 14 Maj 2008 przez UchachanyGibon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 narazie nie masz do czego sie podlaczac wiec szukaj innej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 (edytowane) Odświeżam umyslnie, chętni czekają na konkrety od wodza Piksara, wycieczka się wogole odbędzie? Edytowane 23 Maj 2008 przez Ardeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Widzę że wszystko się posypało... Jeżeli ktoś ma jakieś konkrety na temat wyjazdu, niech lepiej się odezwie wcześniej, bo też bym się pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi