Pablo Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 ello...jestem poczatkujacy i chce sprobowac w tej bitwie moze wkoncu czegos sie naczue...:) Co do mojego planu to widze to tak: jakis tam cyborg stoi badz kleczy(jescze nie wiem) nad jakims grobem...obok tego lezy splˇwa oraz pali sie jakis tam znicz...w skrocie koles zaluje tego co zrobil i wspomina te okropne dni wojny...moze byc ?? zamiesczam rysunek cyborga ktorego narysowal moj qmpel:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Listopad 2002 Autor Share Napisano 7 Listopad 2002 jescze jedno :D...jak najlepiej zrobic tego cyborga? chodzi mi o metode czy zaczynac od poaczatku rysujac linie czy moze edytowac np. boxa??? prosze o pomoc bo nie wiem jak za to sie zabrac:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 Metoda modelingu zale┐y od tego co umiesz. Znajd╝ topic o tym temacie. To naprawdŕ temat rzeka. Mi najbardziej pasuje box modeling. Ale wiem, ┐ŕ du┐e mo┐liwoÂci nios▒ pathe i nurbsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 hmm no tak..to juz zalezy od Cebie jaka technike wybierzesz..naprawde ciezko mi doradzic bo to juz zalezy od grafika co woli....chiba tez wybralbym box moddeling ale nie traktoo tego jako jakas rade..to samo mozna otrzymac modelujac innymi technikami co to szkicu to hmmm pogratuluj koledze ;P nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 Bardzo dobry szkic! Szkoda ze nie twoj... Ja by osobiscie skorzystal z metody surface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 18 Listopad 2002 Share Napisano 18 Listopad 2002 Polymodeling (box - jak kto woli) GORA!!! nie zastanaiwaj sie dluzej tylko do dziela :mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi