Eric_Draven Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 fuck. usuneło mi wątek. To tak. Giwera nie jest realistyczna, w dodatku raczej speedowa, Model jest od Remmingtona 870 a teksturke zrobiłem pod model 1100. Polycount wyświetlony jest dla 2 sztuk. Tekstura to sam color i nędzny spec. Może dorobie normala ale to już bedzie historia na oddzielny wątek ;) no bo i więcej takich pewnie bedzie jak tu ;)
`Ibanez Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 To tak. Giwera nie jest realistyczna Jak to nie?
Eric_Draven Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 Jak to nie? Bo ma elemanty pomieszane z kilku broni. może złego słowa użyłem. Powino być: nie istnieje realnie.
Ardeni Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Jest git. Dla ideału metal daj troszke bardziej szarawy i minimalnie wyraźniejsze zarysowania w tej dolnej części (nie wime jak to się nazywa, ale "jeździ" po tym ten drewniany element chyba), ewentualnie dodaj ich kilka.
Eric_Draven Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 sie zrobi sie. zajme sie jeszcze normalką pewnie bo bez tego tak biednie wygląda
Manver Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Świetny model, osobiście zmieniłbym intensywność najjaśniejszego z metali na bardziej adekwatny do reszty elementów. Dorób normale, bo to nie wyczyn a efekt będzie znacznie lepszy. Pozdrawiam.
Fr3d3k Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 nooooooooooooo ...poszczelałbym sobie tym w jakim szuterku =] Pukawki Ci wychodzą super pozdr
Eric_Draven Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Napisano 1 Styczeń 2008 Kuba_ - Dzieki :) Ardeni - Metal jest dość jednolity i ciemny z powodu kompresji DTX. i tak bardzo przesadziłem z ziarnem. Jak masz ziarno na teksturze i kompresujesz DTX'em to wyłażą ci czerwone i zielone pixele. z widoku FPP to naprawde źle wygląda. Manver - wyczyn nie wyczyn troche czasu to zajmuje. A ja nawet PS'a w domu nie mam bo na laptopie zdycha. cały model zrobiony w Blenderze bo to ostatni program jaki działa u mnie :P. Nawet nie podejże w realtime jak spec i normal wygląda. to troche utrudnia prace. Kolor metalu wzorowany na wielu zdjęciach. jak bede robił specular to cześć metalu przyciemnie. thx za rade piksar - dzieki Bro - Dzieki. Nie rozumiem o co z tym stylem chodzi ;) bo nie jesteś pierwszą osobą która mi to mówi. Ziomal aka Fr3d3k - To sobie ją podepnij, animacje są, model jest, tylko obczaj tą Majke. Mi sie jeszcze nie udało ;)
AkkA Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 :) Mi również sie podoba, tekstura wygląda bardzo fajnie jaki rozmiar? No i siatke bym zobaczył. pzdr.
PAINbringer Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Dobra robota, strzelba jak się patrzy. Dobry kolor, tylko normal map i speculara wogóle nie widać. Pzd
Gość Marioza Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 mnie sie pdoba ta szczelba jezdem na tak :o)
Eric_Draven Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Napisano 4 Styczeń 2008 siatka. teksture zapodam jak bede miał PS'a. Pain, przecież pisałem że spec'a i normala jeszcze nie ma :) trzeba czytać wątki :P
Eric_Draven Napisano 25 Luty 2008 Autor Napisano 25 Luty 2008 1024x1024 color i nic wiecej. nie chce mi sie jej kończyć, nie mam nerwów do pracy na laptopie. zostawiam na "może kiedyś" dzieki levus :)
Rekomendowane odpowiedzi