Napisano 31 Grudzień 200717 l Witam wszystkich. Oto scena ktora ostatnio zrobilem. Wszystko poza drzewami (Xfrog) zostalo wymodelowane przezemnie. Mam nadzieje ze zrobi na was pozytywne wrazenie. Render trwal okolo godziny. Modele z Maxa i Lightwave. Pozdro! Łukasz
Napisano 31 Grudzień 200717 l Gdybyś się pobawił głębią i wydobył jakiś plan, to byłoby super, teraz jest prawie super. :)
Napisano 31 Grudzień 200717 l ekstra!! jedyne co nie pasuje to ta trawa która na początku jest świetna a dalej już jej brak....
Napisano 31 Grudzień 200717 l Zawsze marzyłem o takiej farmie tylko właśnie ten zderzak razi:P Pozatym pięknie;]
Napisano 1 Styczeń 200817 l No ładnie. Mi osobiście jakoś nie pasuje ten komin, sprzydał by się tam trochę bardziej widoczny bump.
Napisano 1 Styczeń 200817 l Ładnie to tak zmieniać zderzak jak już ktoś go skomentował? Mógł byś chociaż coś napisać.
Napisano 1 Styczeń 200817 l Autor @RA : probowalem bawic sie mapa zDepth i wymyslic jakis focal point ale stwierdzilem ze zakryje on detal na pierwszym planie ... moze jak znajde chwile to zapodam jakims przykladem. @piksar : masz racje... jak widac juz zająłem sie zderzakiem ;) @trosiek : hmm no z trawą nie chcialem przeginac ... a jak widac to jest farma wiec gdzies te pojazdy musza jezdzic @Freedom Fighter : trawa to hair and fur przerobiony na mesh. Chyba nie dostane po pupie za zmiane bez slowa co ? :* @TooL666PL : zderzak juz błockiem obrzucony :) ... Dzięki wszystkim za komenty. Teraz trzeba zabrac sie za cos nowego ;) Pozdro!
Napisano 1 Styczeń 200817 l hmmm szczerze ?:P no pewnie że szczerzę ;] dof ! dawaj dofa na tył i będzie loz ... pobaw sie głębią.... a bryka mi styka ładnie w staromodnym stylu... może jeszcze kombaina strzelisz?:P
Napisano 1 Styczeń 200817 l Chyba nie dostane po pupie za zmiane bez slowa co ? :* No nie wiem, nie wiem, zobaczymy:D