Bonifatz Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Witam wszystkich. Oto scena ktora ostatnio zrobilem. Wszystko poza drzewami (Xfrog) zostalo wymodelowane przezemnie. Mam nadzieje ze zrobi na was pozytywne wrazenie. Render trwal okolo godziny. Modele z Maxa i Lightwave. Pozdro! Łukasz
RA Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Gdybyś się pobawił głębią i wydobył jakiś plan, to byłoby super, teraz jest prawie super. :)
trosiek Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 ekstra!! jedyne co nie pasuje to ta trawa która na początku jest świetna a dalej już jej brak....
TooL666PL Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Zawsze marzyłem o takiej farmie tylko właśnie ten zderzak razi:P Pozatym pięknie;]
Kimmi Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 No ładnie. Mi osobiście jakoś nie pasuje ten komin, sprzydał by się tam trochę bardziej widoczny bump.
FF Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Ładnie to tak zmieniać zderzak jak już ktoś go skomentował? Mógł byś chociaż coś napisać.
Bonifatz Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Napisano 1 Styczeń 2008 @RA : probowalem bawic sie mapa zDepth i wymyslic jakis focal point ale stwierdzilem ze zakryje on detal na pierwszym planie ... moze jak znajde chwile to zapodam jakims przykladem. @piksar : masz racje... jak widac juz zająłem sie zderzakiem ;) @trosiek : hmm no z trawą nie chcialem przeginac ... a jak widac to jest farma wiec gdzies te pojazdy musza jezdzic @Freedom Fighter : trawa to hair and fur przerobiony na mesh. Chyba nie dostane po pupie za zmiane bez slowa co ? :* @TooL666PL : zderzak juz błockiem obrzucony :) ... Dzięki wszystkim za komenty. Teraz trzeba zabrac sie za cos nowego ;) Pozdro!
Georgas Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 trawa miażdży, ładny domen ale to auto kompletnie nie pasuje do sceny
D4D4L Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 hmmm szczerze ?:P no pewnie że szczerzę ;] dof ! dawaj dofa na tył i będzie loz ... pobaw sie głębią.... a bryka mi styka ładnie w staromodnym stylu... może jeszcze kombaina strzelisz?:P
Homa Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Bardzo fajna pracka, super kolorystyka - podoba się :) Dobra robota!
FF Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Chyba nie dostane po pupie za zmiane bez slowa co ? :* No nie wiem, nie wiem, zobaczymy:D
Rekomendowane odpowiedzi