Chindoos Napisano 6 Styczeń 2004 Share Napisano 6 Styczeń 2004 http://www.chindoos.republika.pl/photogallery/dirtyharley.jpg Może to nie jest do końca Harley ale w każdym razie motor;) http://www.chindoos.republika.pl/photogallery/path.jpg A to moja najnowsza praca którą zrobiłem tydzień temu. Proszę o bezwzględne wytykanie błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 gdzie sa cienie? poza tym mogles dac jeszcze troche kurzu...ale model i tak spoko...przejdzie ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 W harley mogłeś reflektor wymodelować a nie dawać teksturę. A ta ścieżka jest przecież żywcem wyciągnietą z tutoriala do Grass\'o\'matica!! Trawa kwiatki i kamienie. Tam to wszystko właśnie było. Może to zbieg okoliczności. Napisz szczerze: robiłeś ją według tego tutka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 niezle ale: jak juz wspomnial Fafex reflektor trzebabylo wymodelowac i te butelki mi nie pasuja a sciezka to faktycznie kopia tutka a jesli mam sie juz calkiem czapiac to trawa wyrasta z kamienia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chindoos Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2004 Tak. \"Path\" jest robiony wedłóg pomysłu z tutoriala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 a tym razem mi sie nie podoba! Harley ma fatalne materialy - kiepska jednolita i nudna textura brudu czy rdzy - trudno stwierdzic bo np. przednie teleskopy maja bliki jak zmatowiony metal, a nie powinny skoro sa brudne. Reflektor jak jakas ameba wyglada... Poza tym calosc jest nieostra, uzywasz jakiegos zmiekczajacego filtra AA ? - niepotrzebnie w tym wypadku. Scena z kwiatkami - tu dam maly plusik bo podoba mi sie \"plastycznosc\" - podobnie jak w obrazku drzewa oraz mile \"leniwe\" kolorki. Tylko te kamienia kanciate jakies. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi