SoAd Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Heja od niedawna walcze z wypalaniem normalek z hi do low poly, i mam problem z seamami, w zmapperze po wypaleniu normalki wszystko wygląda super, nie widać żadnego seama, a jak mapkę wrzuce w maxie to jest tak jak w załączniku. próbowałem podkolorować niebieskim 127 127 255, ale to nic nie daje, chyba ze zrobie wielkie puste plamy na seamach, to jest lepiej, ale ciągle je widać.
KLICEK Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 http://www.digital-aktimel.pl/z.rar sprobuj z konfigiem maxa 8, a jak nie to potestuje inne, jezeli nie pojdzie to baw sie zielonym kolorem pozdro 1
zeet Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Czy ten model ma dwie tekstury -mapowania,czy wszystko jest na jednej teksturze?
SoAd Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 Model ma jedną teksturę problem rozwiązany, zadziałał preset do maxa 8. Dzięki KLICEK! Szkoda tylko ze nie wiem co zadziałało dokładnie, zaraz bede porównywał ustawienia pozdro
Rekomendowane odpowiedzi