Gość korny063 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Witam wszystkich!!!!:) Jest to mój pierwszy udział w porachunkach:p i trochę późny:mad: Obraz mówi o złym człowieku którego dopadają wspomnienia dokonanych morderstw. Bohater walczy z własnym sumieniem, które nie daje spokoju, co doprowadza do obłędu. Na dobry początek szkic mojej wizji. Powodzenia wszystkim!:)
Gomez Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Witam i zycze ukonczenia pracy przede wszystkim :) Powodzenia.
Destroyer Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 oryginalny pomysł i koncept powodzenia w bitwie o i też witam na forum ;)
odnetniN Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 OMG koncept super :D witamy na forum :P powodzenia ;)
piksar Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 W imieniu dyrekcji witam na forum, koncept ciekawy, zobaczymy co z niego wyjdzie najważniejsze, jest ukończenie pracy to jest juz duży sukces
Gość korny063 Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 Witam!! dzięki za przywitanie. Przysiadłem i udało sie dokonać jakiś postępów, oceńcie czy daje rade(od niedawna bawię sie z grafiką komputerową więc wychodzi jak wychodzi;/)
Destroyer Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 stopy za małe w porównaniu do konceptu, pod pachą skóra się marszczy nie wiem czy to zamierzone w majce robisz?
Rekomendowane odpowiedzi