piksar Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Z ciekawości pytam, wybiera się ktoś ? Można by mini zlot zrobić przy okazji cytat z netu : miejsca stojące: 125 PLN miejsca siedzące III: 125 PLN miejsca siedzące II: 150 PLN miejsca siedzące I: 185 PLN VIP: 770 PLN Wejściówki można już teraz rezerwować na stronie livenation.pl. Organizatorzy zaznaczają, że bilety będą rozsyłane od stycznia 2008. Poprzednia wizyta Metalliki w Polsce miała miejsce 31 maja 2004 roku. Areną występu był Stadion Śląski. Muzycy Metalliki cały czas pracują nad nowym materiałem, który ma się pojawić w przyszłym roku. Według niedawnych doniesień, zwiastun krążka ma pojawić się w grze komputerowej "Rock Band". Muzyka na nowym krążku Metalliki, według słów perkusisty Larsa Ulricha, ma być cięższa i bardziej melodyjna. Premiera materiału legendy metalu ma podobno nastąpić w lutym 2008 roku. Brzmienie utworom nada słynny Rick Rubin (m.in. RHCP, Johnny Cash, The Cult). Ostatnią pozycją w dorobku Metalliki jest płyta "St. Anger" z 2003 roku.
DraB Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Ja sie wybieram na 100% ale mam już ekipę ze szkoły zebraną także moge tylko wpaść się przywitać ;] A ktoś na Police sie wybiera?
Gordy Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 4 dni po ogłoszeniu koncertu nie było najlepszych biletów (jak dla mnie), he he.
piksar Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 przespać można u Chvetiego, będzie zachwycony
KLICEK Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Piksar z tego co ja wiem to Jaras zakupil bileciki juz :), z checia bym sie wybral, ale narazie jeszcze sie wstrzymam hehe
kannu Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 serwus :) ja sie na metalice wychowałem. niestety metalica sie dla mnie skonczyła wraz z "czarną " płytą - a było to daaaaawno temu. Potem to juz tylko takie pogrywanie jak kapelki publikowane w bravo i popcornie . To moje zdanie - nie chciałem nikogo urazić. bawcei sie dobrze na koncercie ! :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
DraB Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Mam nadzieję, że będą grali z pierwszych płyt ;)
Valery Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 przespać można u Chvetiego, będzie zachwycony u mnie też :) 2 przystanki tramwajem od stadionu :) pewnie sie wybiorę na koncert :)
jacekdrze Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Ja bym się wybrał, tylko kwestią zasadniczą jest jaka będzie nowa płyta:) ale chyba i tak pojadę.
piksar Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Napisano 8 Styczeń 2008 Valery jak pojade trzymaj miejsce dla mnie
ETA Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 hehe ja będe na 60%, zobaczymy jak z kasą i jak życie się ułoży ;P
Shalivan Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 u mnie też :) 2 przystanki tramwajem od stadionu :) pewnie sie wybiorę na koncert :) no to u mnie też :) ja zamowiłem 16 biletów :P jak ktoś dostanie to mowcie sie piszcie znaczy :)
lestat85 Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Hell Yeah! I'm in \../, trash metal 'till death! Dla mnie to tylko kwestia urlopu... czyli 95% pewności że będę... ostatnio opuściłem, tego samego dnia maturę z historii ustną zdawałem... myślałem że mnie postrzeli jak jechałem w garniaczku w jednym autobusie z kumplami którzy na koncert właśnie podążali. Uwierzcie mi, to była trauma :/ Ale rok później na Ironach sobie odbiłem :P
DraB Napisano 28 Maj 2008 Napisano 28 Maj 2008 jupi !!!!! mam bilet jade jak cos 502 005 449 Za ile kupiłeś? ;) 500, 600?
Rekomendowane odpowiedzi