Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Z ciekawości pytam, wybiera się ktoś ?

Można by mini zlot zrobić przy okazji

cytat z netu :

miejsca stojące: 125 PLN

miejsca siedzące III: 125 PLN

miejsca siedzące II: 150 PLN

miejsca siedzące I: 185 PLN

VIP: 770 PLN

Wejściówki można już teraz rezerwować na stronie livenation.pl. Organizatorzy zaznaczają, że bilety będą rozsyłane od stycznia 2008. Poprzednia wizyta Metalliki w Polsce miała miejsce 31 maja 2004 roku. Areną występu był Stadion Śląski.

Muzycy Metalliki cały czas pracują nad nowym materiałem, który ma się pojawić w przyszłym roku. Według niedawnych doniesień, zwiastun krążka ma pojawić się w grze komputerowej "Rock Band".

Muzyka na nowym krążku Metalliki, według słów perkusisty Larsa Ulricha, ma być cięższa i bardziej melodyjna. Premiera materiału legendy metalu ma podobno nastąpić w lutym 2008 roku. Brzmienie utworom nada słynny Rick Rubin (m.in. RHCP, Johnny Cash, The Cult).

Ostatnią pozycją w dorobku Metalliki jest płyta "St. Anger" z 2003 roku.

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja sie wybieram na 100% ale mam już ekipę ze szkoły zebraną także moge tylko wpaść się przywitać ;] A ktoś na Police sie wybiera?

Napisano

4 dni po ogłoszeniu koncertu nie było najlepszych biletów (jak dla mnie), he he.

Napisano

serwus :)

ja sie na metalice wychowałem. niestety metalica sie dla mnie skonczyła wraz z "czarną " płytą - a było to daaaaawno temu. Potem to juz tylko takie pogrywanie jak kapelki publikowane w bravo i popcornie . To moje zdanie - nie chciałem nikogo urazić.

bawcei sie dobrze na koncercie ! :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano
przespać można u Chvetiego, będzie zachwycony

u mnie też :) 2 przystanki tramwajem od stadionu :)

pewnie sie wybiorę na koncert :)

Napisano

Ja bym się wybrał, tylko kwestią zasadniczą jest jaka będzie nowa płyta:) ale chyba i tak pojadę.

Napisano

hehe ja będe na 60%, zobaczymy jak z kasą i jak życie się ułoży ;P

Napisano
u mnie też :) 2 przystanki tramwajem od stadionu :)

pewnie sie wybiorę na koncert :)

no to u mnie też :) ja zamowiłem 16 biletów :P jak ktoś dostanie to mowcie sie piszcie znaczy :)

Napisano

Hell Yeah! I'm in \../, trash metal 'till death! Dla mnie to tylko kwestia urlopu... czyli 95% pewności że będę... ostatnio opuściłem, tego samego dnia maturę z historii ustną zdawałem... myślałem że mnie postrzeli jak jechałem w garniaczku w jednym autobusie z kumplami którzy na koncert właśnie podążali. Uwierzcie mi, to była trauma :/ Ale rok później na Ironach sobie odbiłem :P

Napisano
jupi !!!!!

mam bilet jade

jak cos 502 005 449

Za ile kupiłeś? ;) 500, 600?