F/X Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Praca wykonana na szkolny konkurs. Termin byl dosyc krotki (10 dni O_O) wiec prace oddalem jeszcze praktycznie parujaca. Pelna rozdzielczosc: A tu kilka ujec samego modelu:
Tomala Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Miecz na pierwszym renderze wygląda jak by był z kamienia, można by pokombinować ze specularem i lepszym światłem. Trochę widać szwy na rękawicach, mogłeś zrobić je gdzieś z tyłu. Poza tym całkiem całkiem, co to za szkoła że macie takie konkursy? Pozdrawiam.
!Ewert Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Konkurs szkolny, możesz rozbudować swoją wypowiedz?
szeyker89 Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Fajny koncept który ci się udał. A jaki był temat tego konkursu ???
F/X Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Napisano 8 Styczeń 2008 Temat konkursu to "Moj swiat"....nic wiecej nie wiem...dostalem tylko zlecenie (w sensie informacje ze mam taka prace zrobic) na ten obraz XD
Matys Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 no nic w kazdym razie pracka calkiem fajnie wyszla. Co do modelu to mozena by sie poczepiac ale efekt koncowy jest ok ;-)
F/X Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Napisano 11 Styczeń 2008 Dzieki za (moze niezbyt geste) mile komenty :D
Rekomendowane odpowiedzi