Napisano 10 Styczeń 200817 l A to moja druga skończona praca w życiu. Ja jestem zadowolony:) Dla mojego bejbusa:)
Napisano 10 Styczeń 200817 l Strasznie jaskrawe kolory i przepalenia. Zmień to bo zmęczysz pannie oczy:P Poza tym pracka spoko;] Pozdro
Napisano 10 Styczeń 200817 l Musisz poczytać kilka tutoriali o Sun & Sky w mentalu. Wygląd pracki podobny do tych, które widywałem w CD-Action 10 lat temu ponad ;)
Napisano 10 Styczeń 200817 l Autor Ok dzięki:) poczytam i poćwiczę to może będzie lepiej. Z tym cd action to nieźle pojechałeś mi;)
Napisano 10 Styczeń 200817 l Myślę że Iwona nie będzie zainteresowana tym że to max i mental ani czasem renderingu. Chyba że to taka jak my, wtedy zaproś na forum. Zamiast tekstu o maxie lepiej daj tam jakieś serduszko albo jakieś miłe zdanie. Wąż bardzo sympatyczny, ale zgadzam się z przedmówcą że kolory zbyt jaskrawe.
Napisano 10 Styczeń 200817 l Z tym cd action to nieźle pojechałeś mi;) Głośno myślę. ;) Podstawy masz, teraz kolej na coś więcej. Pozdrawiam.
Napisano 11 Styczeń 200817 l Prześwietlona ta scena, ale ogólnie to spoko, w klimacie pingwinów, które też po galerii krążą. Ot, takie lajtowe i miłe dla oka (pomijając natężenie tych kolorów :-)