Napisano 11 Styczeń 200817 l Kto chce ze mna po trojmiescie pojezdzic w niedziele i pofocic kolejna edycje WOSP w Trojmiescie? Zamysl jest zeby byc w Gdansku o 10, pozniej przeniesc sie do Sopotu i na koniec polazic chwile po Gdynii. Znajdie sie ktos chetny na wypad na kilka godzin? Dawajcie znac
Napisano 11 Styczeń 200817 l heh, ja raczej odpadnę. ewentualnie dołączę w Sopocie jeżeli to nie kłopot i będę popylac w sukni balowej :P fajny pomysł, ale stety mam studniówkę wątpię, iż będę się nadawać. muszę wytrzeźwieć, odespać... o której planowałbyś być w Sopocie?
Napisano 11 Styczeń 200817 l jednak pasuje. właśnie oddalam aparat ziomkowi. nie mam nawet czym pstrykać, chyba ze skombinuje film do smieny/zenita z rossmana XD. cóż - życzę powodzenia, ja sie jednak wyspie. WOSP jest cykliczny ;) jak mi szczęście nie dopisze i będę musiała sie parać fotoreportażem, będę miała to co roku :P
Napisano 12 Styczeń 200817 l Autor wiesz, ja lece sobie potrenowac reportaz a nie go miec :) przy okazji spotkac coraz wieksza grupe trojmiejska :) no trudno, moze kiedy indziej
Napisano 12 Styczeń 200817 l poza tym, co jak co, ale zjazd pomorskiej grupy fotograficznej NEPTUN (nikoniarze) miałby pierwszeństwo ;) choć jak patrze na forum, to znowu wszyscy odpadają, pewnie skończą w 3, ale tak jest zawsze, co innego jak proponujesz komuś piwo :P cóż - ja Tobie/Wam życzę udanego reportażu,o. a co do spotkania ludzi z Trojmiasta, to obstaje po prostu za pubem.
Napisano 13 Styczeń 200817 l Autor Nasza duma :D A tutaj accident. Lotniarz spadl z ok. 30m na latarnie. Niestety skupilem sie na EL'u i ustawieniach zanim zlapalem
Napisano 13 Styczeń 200817 l najbardziej podobaja mi sie sylwetka motocrossa. jednak wole taka wersje:
Napisano 14 Styczeń 200817 l nie chcę wam się wcinać (ale to w końcu forum:P) moim jednak zdaniem obie wersje są ciekawe... zależy to tylko od tego co autor chciał pokazać... jeśli reportaż to wersja kamilsien jak najbardziej na tak:) jeśli jednak zdjęcie artystyczne to illy wygrywa...:P