Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kto chce ze mna po trojmiescie pojezdzic w niedziele i pofocic kolejna edycje WOSP w Trojmiescie? Zamysl jest zeby byc w Gdansku o 10, pozniej przeniesc sie do Sopotu i na koniec polazic chwile po Gdynii. Znajdie sie ktos chetny na wypad na kilka godzin? Dawajcie znac

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh, ja raczej odpadnę. ewentualnie dołączę w Sopocie jeżeli to nie kłopot i będę popylac w sukni balowej :P

fajny pomysł, ale stety mam studniówkę wątpię, iż będę się nadawać. muszę wytrzeźwieć, odespać...

o której planowałbyś być w Sopocie?

Napisano

jednak pasuje.

właśnie oddalam aparat ziomkowi. nie mam nawet czym pstrykać, chyba ze skombinuje film do smieny/zenita z rossmana XD.

cóż - życzę powodzenia, ja sie jednak wyspie. WOSP jest cykliczny ;) jak mi szczęście nie dopisze i będę musiała sie parać fotoreportażem, będę miała to co roku :P

Napisano
  • Autor

wiesz, ja lece sobie potrenowac reportaz a nie go miec :) przy okazji spotkac coraz wieksza grupe trojmiejska :)

no trudno, moze kiedy indziej

Napisano

poza tym, co jak co, ale zjazd pomorskiej grupy fotograficznej NEPTUN (nikoniarze) miałby pierwszeństwo ;) choć jak patrze na forum, to znowu wszyscy odpadają, pewnie skończą w 3, ale tak jest zawsze, co innego jak proponujesz komuś piwo :P

cóż - ja Tobie/Wam życzę udanego reportażu,o. a co do spotkania ludzi z Trojmiasta, to obstaje po prostu za pubem.

Napisano
  • Autor

Nasza duma :D

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

A tutaj accident. Lotniarz spadl z ok. 30m na latarnie. Niestety skupilem sie na EL'u i ustawieniach zanim zlapalem

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

Napisano

nie chcę wam się wcinać (ale to w końcu forum:P) moim jednak zdaniem obie wersje są ciekawe... zależy to tylko od tego co autor chciał pokazać... jeśli reportaż to wersja kamilsien jak najbardziej na tak:) jeśli jednak zdjęcie artystyczne to illy wygrywa...:P