Napisano 14 Styczeń 200817 l FINISHED :) Praca w PS CS2, łączny czas cos koło 12 godzin. ********************************************************* Taki początek... Kolory ulegną jeszcze zmianie ;)
Napisano 14 Styczeń 200817 l Hhaha no widac ze nie tylko ja wpadlem na ten pomysl :) zobaczymy jak wykonczxysz :)
Napisano 14 Styczeń 200817 l Autor Trzeba było zrobić wcześniej ;) Coś mi się zdaje, że koniec będzie inny.. Ale jak wiesz.. Sesja sie zbliża :)
Napisano 26 Styczeń 200817 l z porownaniem do calosci to kran wyglada jakby byl wyciety ze zdjecia :P [bardzo mi sie kurki czy jak sie to pisze] podobaja. :)
Napisano 26 Styczeń 200817 l Autor Heh.. Ze zdjecia powiadasz - to dla mnie komplement, bo z wyobrazni jechalem ;)
Napisano 26 Styczeń 200817 l no kurde wymiatasz gosciu!!!!!!!!! pomysl i wykonanie takie ze wgniata w fotel!!!
Napisano 27 Styczeń 200817 l Koncowka piekna. Najbardziej mi sie podoba wzorek na scianie, ktory zamyka reke wychodzaca za lustro. W pierwszej chwili to na mnie najbardziej podzialalo bo myslalem, ze to kikut ucietej reki. Dopiero po chwili zobaczylem lustro. Ogolnie swietna scenka. Ten kran odstaje (ale zaworki fajne).
Napisano 27 Styczeń 200817 l selfu fajna pracka:) czaszka miodzio i pomysł na demona:) fajne kafelki i lustro:) kurki i kranik są fajne w formie. pozdrawiam i powodzenia