Loki Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Szybkie pytanie: jak nazywa sie modyfikator który pozwala "połoźyć" jedną siatkę na innej? (w helpie ma w opisie coś o robieniu scieżek, dróżek itp. i taki obrazek "zielona trawka, na pagórkach kreskówkowych i położona na tym scieżka") pamietam obrazek z helpa, a od 30min próbuję sobie przypomnieć jak to sie nazywa. jesli ktoś wie to byłbym wdzięczny za pomoc :), jak juz bede wiedzial jak sie to cholerstwo nazywa to sobie poradzę dalej. ------------------------------edit------------------------------------------ a odpowiedzią jest... CONFORM sam sobie niestety nie mogę przyznac reputacji no nic moze nastepnym razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pusherman Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 hmm a u mnie nie ma takiego modyfikatora max 8. w tutorialach też nie znalazłem jeśli znajdziesz chwile na opis modyfikatora to przyznam repa ;) z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Nazywa się ShapeMerge i nie jest modyfikatorem tylko compound objectem. Jest też plugin - glu3d się nazywa o ile dobrze pamiętam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pusherman Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 dzięki hynol obiecany punkcik przyznaję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 czyli shapemerge dopasowuje ksztalt do siatki a conform siatke do innej siatki? dobrze wiedziec, nie chce mi sie sprawdzac a pewnie sie przyda kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 ShapeMerge kaszani siatkę, moim zdaniem lepiej wyciąć ściężkę np. cut'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi