woto Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Gdy jako display driver mam ustawione Direct3D 9.0 to podczas modelowania w maxie dochodzą z kompa dźwięki słyszane jako bzyczenie - za każdym razem gdy ruszę myszką to bzyczy ( pewnie z karty graficznej). Odgłosy te znikają gdy zmienię sterownik na OpenGL. Czy miał ktoś z was takie zjawisko. Jeśli miałby ktoś pomysł dlaczego tak się dzieję to proszę o odpowiedź. pozdrawiam
Hynol Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Wycisz sobie w nastawach karty dźwiękowej źródła typu line-in, mic itd. - zależnie od karty powinno pomóc.
woto Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Napisano 15 Styczeń 2008 miałem wszystko wyciszone, wgrałem nowe sterowniki go kart graf i nic to nie pomogło ;-)
drakul Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 mam to samo.na karcie radeon x1900.na starszym modelu tego nie zaobserwowalem.mysle ze to po prostu sprzet tak dziala przy ustawieniu na direct 3d.halas wiatraczka zaglusza bzyczenie wiec nie ma co sie przejmowac
Rekomendowane odpowiedzi