Napisano 15 Styczeń 200817 l Witam mam małe pytanie jak przenieść 1 warstwę koloru na 2 projekt chodzi mi o to co jest na screenach czyli mam tą warstwę stworzona w innym projekcie niż teraz robię i jak go teraz przenieśc tą warstwę na 2 projekt??
Napisano 15 Styczeń 200817 l Zapisz po prostu materiał materiał>put to library czy coś takiego. Albo nałóż na dowolny obiekt ten materiał i zmerguj ten obiekt ze sceną do której chcesz przenieść materiał. Ps jesteś z Ostrowca Świętokrzyskiego czy z tego koło mnie? :)
Napisano 15 Styczeń 200817 l Autor No dodałem do libary ale jak potem go wczytać?? Biore get material i nie ma:/ Jestem z Ostrowca Św.
Napisano 16 Styczeń 200817 l Autor w tym problem że czegoś takiego nie ma: Mtl library/open... i wybierasz.
Napisano 16 Styczeń 200817 l kliknij tam gdzie pisze "standart", tam klikasz w open i wybierasz to co wczesniej zapisales z innego projektu.
Napisano 16 Styczeń 200817 l U mnie jak coś wrzucę do biblioteki to wystarczy po kliknięciu na "standard" wybrać mtl library i tam będzie zapisany wcześniej materiał.