przemczechu Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 Witam! Znalazłem kilka blueprintów samochodu, którego chcem wymodelowac w programie 3d studio max. stworzyłem 4 x plane i nakłozyłem na nie blueprinty (widok z boku, góry tyłu, przodu). Rozdzielczośc na plane jest bardzo mała (chyba koło 400x400) gdy moje blueprinty maja rozdzielczośc 800x800. Teraz moje pytanie jest takie: Co ustawic w maxie, i jak aby wyświetlana rozdzielczośc była większa?? Kiedyś już to ustawiałem, lecz wyleciało mi z głowy. Wtedy właśnie znalazłem tę informacje w internecie, lecz po długich poszukiwaniach niestety nie moge znaleźc tego tematu. Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Pozdrawiam!!
szeyker89 Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 customize->preferences a potem zakładka viewports-> na dole configure drivers i zaznaczasz opcję tak jak na fotce mile widziany rep (+) 1 1
szeyker89 Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 szeyker89 ten rep i tak Ci nic nie da hehe a to czemu???
pecet Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 bo przemczechu ma za mały staż na forum edit: a właśnie do takich pytań został stworzony FAQ
szeyker89 Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 A no tak. Dopiero zobaczyłem. Ale pomóc można. Sam w końcu kiedyś też potrzebowałem pomocy i nadal potrzebuje. Pozdro
przemczechu Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Napisano 22 Styczeń 2008 Wielkie dzięki!! Rep dałem. Szkoda że nic nie dał. Ala bardzo dziękuje za pomoc. Mój staż to 10 min przed stworzeniem tego tematu :). Pozdrawiam!!
hkropinski Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 to ja juz wyprzedze kolejne twoje pytanie;p tak, to w wiekszosci przypdakow maksymalna jakosc tekstury, chyba ze dysponujesz profesjonalna karta, pozdarwiam
Rekomendowane odpowiedzi