kaa Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 spoko foczka :) oponki dziwne fakt. i jeszcze brak linii podziału blach w części nosowej. ekspertem od fw 190 nie jestem, ale również uzbrojenie budzi moje wątpliwości: lufa skrzydłowego MG FF ma za prosty kształt, poza tym brakuje przykadłubowego MG 151/20... i osłona kabiny wygląda trochę dziwnie (może to kwestią kąta patrzenia). a fragmenty wnętrza kabiny jakby były domalowane w ps. poza tym o ile mi wiadomo komory podwozia w fw 190 nie miały dna - widać było "bebechy". razi [...] brak opisu bomby ...szczególnie, że to odrzucany zbiornik paliwa jest. :)
Belus Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 Dla mnie ta górna praca wygląda jak referka czyli jak zdjęcie. Może pokusisz się o zrobienie tego Focke Wulfa podczas lotu? W sumie bardzo dobra praca. Widać dużo włożonej pracy.
Marvey Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 khe khe czy ktos czasami patrzy na date ostatniego postu ? ludzie opamiętajcie się
Loozack Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 a co, nie można staroci wygrzebywać? :P a no takie zboczenie tu panuje ;) ale w twoim wypadku bym się tym nie przejmował, ponieważ takie uwagi na pewno będą cenne dla autora tego modelu pozdrawiam
kaa Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 trafiłem przez linka z siga autora... skoro go tam dalej ma to znaczy że oczekuje wizyt. uznałem że jakbyście mieli coś przeciwko to byście stare wątki zamykali albo usuwali. :) ps zboczeńcy :P
Rekomendowane odpowiedzi